SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

ROLAND GARROS // Rămâne Nadal rege la Paris? Cum arată tabloul masculin de la Roland Garros: jumătate de tablou infernală + traseu accesibil pentru Nadal » Cu cine joacă Marius Copil

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 mai 2018 12:45

Pe lângă tabloul feminin în fruntea căruia se află Simona Halep, disecat pe larg aici, joi seara a avut loc și tragerea la sorți a tabloului masculin de la Roland Garros. 

Rafael Nadal, campionul en-titre de la Paris, a avut parte de o tragere la sorți blândă în drumul către cel de-al 11-lea titlu la Roland Garros. Ibericul a evitat majoritatea numelor grele, precum Thiem, Djokovici sau Dimitrov, aceștia fiind repartizați în jumătatea inferioară a tabloului, unde favorit #2 e neamțul  Alexander Zverev

Nadal va juca în primul tur împotriva ucraineanului Alexander Dolgopolov, în turul secund putând da peste argentinianul Guido Pella sau portughezul Joao Sousa. Ar urma meciuri abordabile la prima vedere, cu jucători precum Richard Gasquet, Diego Schwartzman sau Denis Shapovalov.  Nadal s-ar putea duela în semifinale cu favoritul 3, Marin Cilici. 

Djokovici va evolua în primul tur împotriva unui jucător venit din calificări, în timp ce Alexander Zverev debutează cu lituanianul Ricardas Berankis.

Marius Copil, singurul român aflat pe tabloul principal al celui de-al doilea turneu de Mare Șlem al anului, se va duela în primul tur cu italianul Marco Cecchinato. În turul 2, românul ar putea da peste Nick Kyrgios.

Tabloul virtual al sferturilor de finală

  • Rafael Nadal - Kevin Anderson
  • Marin Cilic - Juan Martin del Potro
  • David Goffin - Grigor Dimitrov
  • Alexander Zverev - Dominic Thiem

Vezi și: Tabloul COMPLET al Simonei Halep de la Roland Garros » Cu cine joacă celelalte românce

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
485809194904413
Costel Tudor  •  25 Mai 2018, 22:49

Nadal probabil rămâne rege dacă dr. Fuentes nu este plecat din Europa !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează