FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FOTO Transfer spectaculos pentru fotbalistul dorit de Becali! A fost deja prezentat la noua echipă și va încasa un salariu COLOSAL

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 mai 2018 23:02

Florentin Matei și-a terminat împrumutul la Astra și intrase pe lista lui Gigi Becali pentru un transfer la FCSB. Jucătorul a ales însă să plece în Emiratele Arabe Unite, unde a ajuns ieri, iar azi s-a înțeles cu Al Ittihad Kalba.

Mijlocașul de 25 de ani a semnat un contract pentru un sezon cu formația din Dubai, care îi va oferi un salariu de aproximativ 1 milion de euro, cu mult peste posibilitățile vicecampioanei României.

Matei n-a ajuns gratis la Al Ittihad, arabii plătind 500.000 de euro pentru transferul fotbalistului care mai avea un an de contract cu Rijeka și care a impresionat în a doua parte a sezonului în tricoul giurgiuvenilor. 

"Acum sunt la club și se îndeplinesc ultimele formalități. Este vorba despre un contract pe un an", a zis Matei, înainte să fie prezentat oficial, pentru GSP.RO.

Florentin Matei va reveni în țară după ce va semna contractul și va mai avea vacanță până la 15 iulie, când este programată reunirea celor de la Al Ittihad Kalba

matei2

Al Ittihad Kalba este o formație nou promovată în prima ligă din Emiratele Arabe Unite. Lotul echipei este cotat la doar 1,1 milioane de euro, iar în componență are doar 3 străini, doi marocani și un brazilian. Formația nu se poate lăuda cu performanțe notabile în afara promovărilor în prima ligă. 

1.000.000 €este cota pe transfermarkt a lui Florentin Matei

14 meciuria adunat Matei la Astra, unde a marcat 4 goluri și a oferit o pasă decisivă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
sibelius
sibelius  •  26 Mai 2018, 11:56

"Micul Messi" a devenit "marele Elton".

stoichkov8
stoichkov8  •  26 Mai 2018, 10:31

"care îi va oferi un salariu de aproximativ 1 milion de euro" pai ce face domnul acolo. joaca 10 ani? mai bine pleca in China :)))

faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  26 Mai 2018, 10:00
Postat de ropo pe 26 Mai 2018, 01:20

Dupa Abang,l-a luat si pe asta,urmeaza omrani

Doar prosti gen Randoom, Palnie si Iosif cred tot ce zice infractorul :))) Dupa mintea lor FC FCSB e campioana lumii. :)))))) ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează