FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI U19

Eroii lui Dinamo, exuberanți după victoria dramatică din finala cu FCSB: "Vrem trofee și cu prima echipă! Sper că cei de acolo sunt mândri de noi"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 mai 2018 19:41

Dinamo a câștigat în această după-amiază Cupa României la juniori U19. "Câinii" au trecut în finală de rivala FCSB după un meci decis în urma unei serii dramatice de penalty-uri. După 1-1 în timp regulamentar, Dinamo a câștigat cu 10-9 la penalty-uri.

Atacantul Robert Moldoveanu și fundașul Ricardo Grigore, două prezențe constante în acest play-out la Dinamo, au vorbit la finalul meciului despre importanța victoriei și planurile pe care le au în perioada următoare. Ambii au avut evoluții de excepție azi: Robert Moldoveanu a înscris, iar Ricardo Grigore, pe lângă pasa superbă de gol, a fost impecabil în defensivă.

"Mă simt foarte fericit! Mulțumesc lui Dumnezeu, ne-a dat putere să câștigăm acest meci. Ambele echipe au executat bine la penalty-uri, dar noi am câștigat. Mulțumim și suporterilor care au venit la meci. Le mulțumesc și colegilor. Ne așteaptă o finală importantă cu Viitorul, sper să ne mobilizăm foarte bine și să câștigăm. Va fi un alt meci important, ne-am califica în Youth League, ne dorim mult acest lucru.

A fost prima oară când joc pe Arena Națională. Sper ca data viitoare să jucăm cu stadionul arhiplin", a declarat Ricardo Grigore, căpitanul dinamoviștilor și cel care a ridicat trofeul după finala de azi. 

"cei mai buni au câștigat"

"E cea mai frumoasă seară din viața mea! Le mulțumesc colegilor mei că am câștigat acest trofeu. Sper să câștigăm și la echipa mare un trofeu și sper că cei de acolo sunt mândri de noi. La final, cei mai buni au câștigat. E un moment frumos pentru mine, e superb să câștigi în fața rivalei, duelul cu FCSB e cel mai imporant meci al nostru.

A fost un moment foarte frumos când am marcat, nici nu știam să bucur. Nu ne bucurăm pe deplin, ne așteaptă finala cu Viitorul din campionat. Ne-am propus eventul. Antrenorul Laurențiu Diniță ne-a pus un videoclip emoționant cu fazele reușite de noi în campionat, asta ne-a mobilizat. Sper ca noi să fim New Dinamo", a declarat și Robert Moldoveanu, la Pro X.

Vezi aici toate detaliile despre finala Cupei dintre Dinamo și FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  28 Mai 2018, 11:41
Postat de idi53 pe 27 Mai 2018, 22:09

BRAVO baieti!VIITORUL este al nostru,al cainilor!DDB!

Vise umede!

rocky2
rocky2  •  28 Mai 2018, 03:08
Postat de agiler pe 27 Mai 2018, 20:58

Sunt deja dulai ai limbi romane.Cu toată circumstanța execuției lui Cana de la FCSB.Sau era circumferința trebuie să îl întreb pe Nistor.Nu de alta dar e ***.

Aia se antreneaza sa bata fcsb-ul, nu sa fie academicieni, loserilor!

idi53
idi53  •  27 Mai 2018, 22:09

BRAVO baieti!VIITORUL este al nostru,al cainilor!DDB!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează