INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Dezvăluiri din vestiarul lui PSG » Fostul antrenor e categoric: "Neymar comandă"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 28 mai 2018 11:39

Unai Emery și-a găsit rapid echipă după despărțirea de PSG, dar nu a ratat ocazia de a arunca săgeți către campioana Franței și dă vina pentru recenta despărțire pe relația dificilă cu brazilianul Neymar. "A venit să fie lider și să devină cel mai bun din lume, iar eu știu când nu sunt referința unui grup".

Antrenorul lui Arsenal se plânge de relația complicată cu Neymar, în cadrul unui interviu acordat pentru "The Tactical Room", acuzând faptul că nu a fost lăsat să-și impună personalitatea în vestiar.

"Messi e liderul Barcei, la Real dictează Pérez, Simeone la Atletico. Un jucător, un președinte, un tehnician. Știu când sunt punctul de referință într-un grup și când nu. O înveți cu timpul și cu experiența. La orice club trebuie să știi care ți-e rolul. Sunt de acord ca liderul lui PSG să fie Neymar ori să devină. De-asta l-au adus, ca apoi să fie cel mai bun din lume. Dacă la City comandă Guardiola, la Paris e Neymar!", spune spaniolul.

Neymar a venit în vară la PSG, pentru 220 de milioane de euro, fiind cel mai scump transfer din istoria fotbalului. După plecarea lui Emery, PSG l-a numit antrenor pe Thomas Tuchel.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează