Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 21 ianuarie 2015 14:00

Daniel şi Andrei, băieţii fostului mare mijlocaş al Stelei, Ilie Stan, speră să-i calce pe urme tatălui. După ce a trecut şi pe la juniorii Stelei, mezinul familiei, Andrei (18 ani), trage tare să ajungă în fotbalul mare.

În paralel cu antrenamentele specifice la teren, Stan jr. se pregăteşte în sală, unde a ales o metodă de pregătire inovativă, cu un aparat revoluţionar.

"Se numeşte E-Fit şi îmbină exerciţiile fizice cu electrostimularea musculară. Îmi solicită toate grupele de muşchi şi îmi asigură într-un timp relativ scurt un antrenament complet al corpului.

Merg la antrenament de cel puţin două ori pe săptămînă si pot spune că am un tonus mult mai bun, nu am avut parte de accidentări. Recomand antrenamentul E-FIT tuturor sportivilor de performanţă", a explicat Andrei.

Cum funcţionează aparatul-minune despre care se spune că în 20 de minute provoacă organismului pierderea unui număr de calorii echivalent cu o oră de antrenament tradiţional în sală:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion