TIMP LIBER  »  DIETA&FITNESS  »  FITNESS

Sport pentru sănătate: crosul "Fii sănătos cu Aloe vera", duminică în Herăstrău

Crosul Forever - +1   FOTO
Crosul Forever - "Fii sănătos cu Aloe vera"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 11 mai 2011 15:09

Toţi cei dornici de a avea un stil de viaţă sănătos, de a face sport şi de a petrece altfel ziua de duminică, pot participa pe15 mai la ediţia a VIII-a a Crosului „Fii sănătos cu Aloe vera”.  Traseul, cu o lungime totală de 4 kilometri, va începe în Piaţa Charles de Gaulle, iar linia de sosire se va trece în parcul Herăstrău. Fosta atletă Violeta Beclea va da startul oficial la ora 10.00.

Înscrierile se vor face în ziua evenimentului, începând cu ora 08:30, la standul special amenajat la intrarea în parcul Herăstrău dinspre Piaţa Charles de Gaulle, iar participanţii vor putea concura în 12 categorii (femei şi bărbaţi, categoriile de vârstă fiind: până la 14 ani, 15 – 19 ani, 20 – 34 de ani, 35 – 44 de ani, 45 – 60 de ani şi peste 61 de ani).

Patru kilometri de mişcare şi distracţie

Startul oficial va fi dat la ora 10:00 de către Maestra Emerită a Sportului, Violeta Beclea, iar premiile vor fi înmânate de Elisabeta Lipă, „canotoarea secolului”, multiplu medaliată olimpic şi mondial.

Ajuns la ediţia a VIII-a, crosul „Fii sănătos cu Aloe vera” se va desfăşura pe traseul Piaţa Charles de Gaulle - Bd Constantin Prezan - Şos. Kiseleff - Piaţa Victoriei - Bd Aviatorilor - parcul Herăstrău, având o distanţă totală de 4 km.

Organizatorii au pregătit şi momente speciale pentru participanţi, cel mai notabil fiind un concert al trupei Fly Project, care va avea loc înaintea festivitâţii de premiere.

Crosul Forever - o „scuză” pentru a face sport

„Crosul Forever este un eveniment care promovează un stil de viaţă sănătos şi creează, în fiecare an, cadrul pentru o jumătate de zi de mişcare şi distracţie pentru sute de persoane, pe care le aşteptăm să ne fie alături şi pe 15 mai” a declarat Cristina Petrov – Director de Evenimente şi Comunicare Forever Living Products România.

Participanţii vor putea participa şi la o tombolă organizată cu ocazia evenimentului, la care pot câştiga rucsaci, tricouri şi biciclete.

A VIII-a ediţie a Crosului „Fii sănătos cu Aloe vera” este organizat de Forever Living Products, o companie cu tradiţie în producţia şi distribuţia produselor pentru sănătate şi frumuseţe pe bază de Aloe vera.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează