TIMP LIBER  »  HOBBY  »  PLANURI DE WEEKEND

Ce facem în weekend » Campionatul Naţional de Drift şi Salonul Internaţional Auto-Moto în Bucureşti, Titanic 3D în cinematografe

Articol de GSP - Publicat joi, 05 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 06 aprilie 2012 02:22

SPORT

Campionatul Naţional de Drift al României, 7-8 aprilie, Bucureşti

Pe 7 şi 8 aprilie, pasionaţii de drift vor putea urmări prima etapă a Campionatului Naţional de Drift al României. Cei mai buni piloţi din ţară se vor întrece între 11.00 şi 21.00, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Spectatorii pot asista la întreceri pe baza biletelor ce pot fi cumpărate de pe bilete.ro. Un bilet costă 20 de lei pentru 7 aprilie şi 25 de lei pentru 8 aprilie. Puteţi opta şi pentru abonament pentru cele două zile, în schimbul a 30 de lei.

Gârboavele XC – concurs de mountain bike, 7 aprilie, Galaţi

Sâmbătă, 7 aprilie, va avea loc cursa de primăvară Gârboavele XC, o competiţie de mountain bike adresată atât cicliştilor profesionişti, cât şi celor amatori. Cursa se va desfăşura în Pădurea Gârboavele din Galaţi, începând cu ora 11.00.

Concurenţii se vor întrece pe categoriile avansaţi (elite, 8-29 ani, 30-39 ani, +40 ani) şi amatori (14-17 ani, 18-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani, +50 ani) la masculin şi în regim open la feminin. Traseu măsoară aproximativ 8 km şi va fi parcurs de 7 ori de către avansaţi  şi de 4 ori de către amatori.

Cupa Cetăţii 2012 – concurs de gimnastică aerobică, 7 aprilie, Deva

Sâmbătă, 7 aprilie, are loc a cinsprezecea ediţie a concursului naţional de gimnastică aerobică “Cupa Cetăţii”, în sala mare a Casei de Cultură “Dragoş Muntean” din Deva. Vor concura aproximativ 100 de gimnaşti din Bucureşti, Petroşani, Iaşi, Constanţa sau Arad.

Întrecerile vor avea loc între orele 9.00 şi 20.00, sportivii urmând să ofere celor prezenţi un adevărat spectacol, în cadrul concursurilor individuale (feminin şi masculin), a celor de perechi mixte, trio sau a celor de grup.

Cupa Pygmalion 2012 la dans sportiv, 7-8 aprilie, Bucureşti

A noua ediţie consecutivă a concursului naţional de dans sportiv „Cupa Pygmalion” are loc în acest weekend, la Sala Antilopa (sector 2) din Bucureşti. În prima zi de competiţie, începând cu ora 9.00 vor avea loc concursurile oficiale în care perechile înscrise vor evolua în cadrul claselor D şi E, pe categoriile open şi basic, dar şi în paşi de vals vienez.

Cea de-a doua zi a evenimentului va debuta la ora 9:30, în această zi fiind programate concursurile neoficiale ale categoriilor precompetiţional, solo fete si hobby. Află mai multe detalii despre eveniment pe site-ul oficial!

 

EVENIMENTE

SIAMB – Salonul Internaţional Auto-Moto Bucureşti, 4-8 aprilie, Bucureşti

Pentru ediţia din acest an a Salonului Internaţional Auto-Moto Bucureşti se vor alinia la start peste 65 firme reprezentând mărci de automobile, motociclete, biciclete, accesorii, piese de schimb, utilaje şi soluţii tehnice pentru service şi cosmetică auto,şcoala de şoferi, asigurări, etc.

Special pentru vizitatori au fost plănuite o mulţime de programe de divertisment: muzică live cu artişti români de top, prezentări de modă, demonstraţii de bartending, jonglerie, iluzionism sau sand animation. Programul de vizitare este vineri-sâmbătă între orele 10.00 şi 20.00, iar duminică accesul va fi permis până la ora 18.00.

Află toate detaliile de pe site-ul SIAMB!

ShortsUP În mişcare, 6 aprilie, Bucureşti

ShortsUP În mişcare promite o seară dedicată scurtmetrajelor, dansului şi bunei dispoziţii. Evenimentul are loc vineri seară, la Opera Naţională Bucureşti, începând cu ora 22.00. Filmele ce vor rula pe ecran sunt road movies recente şi premiate şi sunt populate cu eroi care pleacă la drum – pe jos, cu maşina, trenul, bicicleta, avionul – nu contează.

În această ediţie ShortsUP scurtmetrajele vor fi însoţite de dans, reprezentat de doi campioni din cea mai cunoscută competiţie de breakdance: Red Bull BC One: Roxrite şi Ronnie. În plus, o trupă de jazz va susţine live atmosfera şi ritmul evenimentului.

Biletele în avans se pot achiziţiona până vineri, 6 aprilie la ora 14.00. La intrare, biletele se achiziţionează în intervalul 20.30 – 22.00. Preţul unui billet în avans, pe eventim.ro este de 25 de lei. Vezi mai multe detalii pe site-ul evenimentului.

Kings On Ice 2012, 7 aprilie, Bucureşti

Unul dintre cele mai spectaculoase show-uri de patinaj artistic revine în 2012 în România: Kings On Ice va aduce la Patinoarul Flamaropol din Bucureşti, pe 7 aprilie, de la orele 15:00 şi 20:00, noi demonstraţii uluitoare de patinaj ale celor mai renumiţi campioni internaţionali ai acesrtui sport.

Printre cei care ţin capul de afiş alaturi de Evgeni Plushenko şi Edvin Marton, se numără Brian Joubert, Stephane Lambiel, Surya Bonaly, Fumie Suguri, alături de perechile Ekaterina Bobrova- Dmitri Soloviev,  Vera Bazarova - Yuri Larionov (vice-campioane europene în probele de dans şi perechi de anul acesta) şi Fiona Zaldua - Dmitri Sukhanov.

Biletele pentru cel de-al doilea spectacol Kings On Ice 2012 au fost puse în vânzare pe 23 februarie la patinoarul Mihai Flamaropol, în reţeaua magazinelor Diverta şi online, pe myticket.ro. Categoriile de preţuri sunt: 100, 150, 200, 250, 350 şi 400 de lei.

 

FILM

În acest weekend avem parte de patru premiere: o comedie savuroasă despe ultimele aventuri ale puştilor din “Plăcinta americană”, deveniţi acum oameni în toată firea, un film romantic cu Emily Blunt şi Ewan McGregor care are loc în Yemen, varianta 3D a unui din cele mai cunoscute filme din istorie şi o comedie românească, cu accente dramatice.

 

Titanic 3D (Titanic 3D); cu: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet

Plăcintă Americană. Din nou pe felie (American Reunion); cu: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Seann William Scott

Film nerecomandat celor sub 15 ani!

La pescuit în deşert (Salmon Fishing in the Yemen); cu: Emily Blunt, Ewan McGregor, Kristin Scott Thomas

Toată lumea din familia noastră (Toată lumea din familia noastră); cu: Şerban Pavlu, Mihaela Sîrb, Sofia Nicolaescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Gabriel Spahiu

Film nerecomandat celor sub 15 ani!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează