TIMP LIBER  »  HOBBY  »  PLANURI DE WEEKEND

Ce facem în weekend » Finala Cupei Liceelor la Streetdance şi concert Enrico Macias în Bucureşti, John Carter în cinematografe

Articol de GSP - Publicat joi, 08 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 09 martie 2012 01:32

SPORT

Argeş Winter Race, 11 martie, Piteşti

În acest weekend, la Piteşti, are loc competiţia de ciclism cross country Argeş Winter Race. Concursul de află la cea de-a cincea ediţie şi va avea loc, ca până acum, în Parcul Trivale. Competiţia va începe de la ora 11.00, pe un traseu cu lungimea de 4,7 km, care va fi parcurs de 4 sau 8 ori.

Participanţii vor fi împărţiţi în categoriile Profi (18-29 ani, 30-39 ani şi 40 de ani şi peste) şi Amatori (sub 18 ani, 18-29 ani, 30-39 ani şi 40 de ani si peste) la masculin, iar fetele vor concura în sistem open, în cadrul categoriei Eroine. Pentru mai multe detalii, vezi site-ul evenimentului!

Snow On Fire, 7-11 martie, Harghita Mădăraşi

A doua etapă a Campionatului Naţional de Slopestyle are los săptămâna aceasta, la Harghita Mădăraşi. Aflată la prima ediţie, competiţia pune la bătaie premii de peste 3500 de euro. Află mai multe detalii de pe pagina evenimentului!

Categoriile de concurs sunt grooms (copii până la 14 ani), rookies (14-18 ani), ski pro open (peste 18 ani) şi snowboard pro open (peste 18 ani). Pentru această etapă, premiile variază între 50 şi 700 de euro. În plus, se vor oferi şi echipamente de snowboard şi ski.

Cupa Liceelor la Streetdance - Marea Finală, 10 martie, Bucureşti

Cea mai renumită competiţie naţională de street dance dedicată liceenilor a luat startul în acest an pentru a şasea şi ultima oară. În acest weekend va avea loc Marea Finală Naţională. Cele mai bune trei echipe se vor înfrunta sâmbătă în Club Jukebox din Bucureşti.

Vezi aici toate detaliile despre eveniment!

Dance World Cup Romania 2012, 10 martie, Palatul Copiilor

Concursul naţional de calificare pentru Cupa Mondială de Dans (Dance World Cup) va avea loc în această sâmbătă, în Bucureşti. Pe scena Sălii Mari a Palatului Copiilor din capitală vor evolua, atât solo cât şi în grup, peste 250 de dansatori de la şcolile de profil din România, Bulgaria şi Iugoslavia.

Stilurile de dans aceeptate în concurs sunt: balet şi demicaracter, dans modern şi contemporan, jazz, show dance, dans naţional şi folclor, step, song&dance, hip hop şi street dance. Dansurile ce vor câştiga locurile 1 şi 2 din fiecare categorie vor participa la faza finală a concursului, Dance World Cup 2012, între 25 şi 30 iunie, în Austria.

 

EVENIMENTE

Concert Enrico Macias, 9 martie, Bucureşti

Enrico Macias revine anul acesta în România pentru a celebra împlinirea a 50 de ani de carieră printr-un concert extraordinar ce va avea loc pe scena Sălii Palatului, pe 9 martie 2012, de la ora 20:00. Preţul unui bilet variază între 50 de lei (categoria 5) şi 300 de lei (categoria VIP).

Pentru concertul din 9 martie, Enrico Macias a pregătit multe surprize plăcute fanilor din România şi promite un show incendiar, cu multe melodii ce nu s-au regăsit în playlistul concertului de anul trecut, dar şi melodii precum „La Femme De Mon Ami” sau „Zingarella”.

Concert unplugged Ştefan Bănică Jr, 9 martie, Bucureşti

Concertul va avea loc la Circ & Variete Globus Bucureşti, începând cu ora 19:30 şi va aduce în dar doamnelor şi domnişoarelor cele mai frumoase cântece de dragoste lansate de Ştefan Bănică de-a lungul carierei.

Preţul unui billet variază între 100 şi 150 de lei. Biletele se găsesc la Circ & Variete Globus, Sala Palatului, Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian", Magazinul Unirea (parter), staţia de metrou Unirii 2, magazinele Carrefour şi pe site-urile vandbilete.ro, bilete.ro, biletoo.ro, blt.ro, myticket.ro.

Târgul Mucenicilor, 8-11 martie, Bucureşti

Târgul Mucenicilor va avea loc între 8 şi 11 martie, în sectorul 5 din Bucureşti, la intersecţia dintre Calea Rahovei şi Trafic Greu, vizavi de Liberty Mall. Specialiştii vor pregăti mucenicii după reţete vechi moldoveneşti, munteneşti sau dobrogene.

Programul de vizitare este zilnic pe toată durata evenimentului, între orele 10.00 şi 19.00. Intrarea este liberă.

Salonul mirilor, 9-11 martie, Timişoara

Expoziţia de produse şi servicii pentru nunţi, Salonul mirilor, va avea loc la Centrul Regional de Afaceri Timişoara în perioada 9 - 11 martie 2012. Tinerii care se pregătesc de nuntă vor putea găsi rochii de mireasă, costume de mire, inele de logodnă, verighete, bijuterii, voaluri, buchete de mireasă, lenjerie intimă, poşete, make-up artists şi multe altele.

 

FILM

În acest weekend, cinefilii vor putea urmări în sălile de cinema din ţară trei noi pelicule: un film de aventuri SF în care un veteran al Războiului Civil încearcă să se ascundă de indienii apaşi dar este în schimb teleportat pe planeta Barsoom (Marte), o comedie savuroasă despre un cuplu care părăseşte stresul metropolei pentru a se alătura unei comunităţi hippie, unde singura regulă este aceea de a fi tu însuţi şi o dramă franceză ce spune povestea unui puşti de 12 ani care încearcă să îşi găsească tatăl, după ce a stat o vreme la orfelinat.

 

John Carter (John Carter); cu: Lynn Collins, Taylor Kitsch. Este necesar acordul părinţilor pentru copiii sub 12 ani.

Cu lumea-n cap (Wanderlust); cu: Jennifer Aniston, Paul Rudd. Filmul este nerecomandat copiilor sub 15 ani.

Băiatul cu bicicleta (Le gamin au velo); cu: Cécile De France, Thomas Doret, Jérémie Renier

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează