TIMP LIBER  »  HOBBY  »  PLANURI DE WEEKEND

Ce facem în weekend » Red Bull Romaniacs la Sibiu, OST Fest 2012 în Bucureşti, Madagascar 3 la cinema

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 16 iunie 2012 01:33

SPORT

Red Bull Romaniacs: raliu hard enduro, 13-17 iunie, Sibiu

Pe 13 iunie a debutat la Sibiu cea de a noua ediţie a Red Bull Romaniacs, competiţie care a devenit cunoscută în întreaga lume drept cel mai dificil raliu hard enduro. 180 de rideri din 34 de ţări vor înfrunta traseele creionate de echipa Xventure

Raliul este gândit astfel încât să reprezinte o adevărată provocare pentru toţi piloţii care iau startul, indiferent de clasa la care se înscriu. Cel mai dificil traseu este rezervat clasi Pro, unde în fiecare an termină doar jumătate din cei care pornesc în raliu. Următoarele clase în ordinea dificultăţii traseului sunt: Expert Single, Expert Team, Hobby Single şi Hobby Team.

După cele patru zile de off-road, pentru a termina Red Bull Romaniacs cei mai norocoşi şi rezistenţi rideri vor avea de înfruntat urcarea de pe dealul Guşteriţa din Sibiu. Află mai multe informaţii pe site-ul evenimentului!

Pe Roţi Verzi 2012: ciclism, 17 iunie, Iaşi

Competiţia de mountain bike Pe Roţi Verzi 2012 va lua startul duminică, 17 iunie, de la ora 10.30. Concursul se va desfăşura în stil cross-country clasic, pe un traseu tip circuit de 5.5km/tură, ce străbate pădurea Bârnova din apropierea releului Bucium.

În ediţia 2012 se va organiza şi un concurs pentru copii (varsta 5-13 ani), pe un traseu adecvat, separat de cel principal al competiţiei pentru adulţi. Purtarea căştii de protecţie este obligatorie. Află totul despre eveniment pe site-ul Pe Roţi Verzi!

Retezat Trail Race, 15-17 iunie, Uricani, Hunedoara

În acest weekend, între 15 şi 17 iunie, are loc prima ediţie a concursului montan de trail rapid Retezat Trail Race. Acesta se va desfăşura pe poteci marcate din masivul Retezat. Competiţia se desfăşoară în sistem open, masculin, feminin şi echipe (3 băieţi + 1 fată). Concurenţii vor lua startul pe 16 iunie, la ora 9.00.

Traseul Retezat Trail Race 2012 este o buclă de aproximativ 28 km cu o diferenţă de nivel de aproximativ 2300 m +/-. Această cursă montană are două urcări importante, una până pe vf. Piule (200 m diferenţa de nivel), urmată de o a doua pe vf. Custura (900 m diferenta de nivel). Află mai multe detalii pe site-ul evenimentului!

PokerFest Bucureşti 2012: finala, 17 iunie, Bucureşti

La începutul acestei săptămâni, la hotelul Howard Johnson, s-a dat startul pentru a doua oară anul acesta unui festival de poker organizat de PokerFest în capitală (şi al 5-lea organizat anul acesta în România). Acesta este ultimul înainte de vacanţa de vară.

Masa finală a Main Eventului va fi transmisă duminică începând cu orele 13:00 în live-stream. În plus, aceasta va fi comentată. Tot duminică va avea loc şi finala Trofeului Presei ediţia a II-a, un turneu destinat jurnaliştilor. Nu vor lipsi surprizele, un Welcome Party şi mai ales nu va lipsi atmosfera deja cunoscută a festivalurilor PokerFest. Află toate detaliile de pe site-ul evenimentului!

 

EVENIMENTE

OST Fest 2012, 15-17 iunie, Bucureşti

În acest weekend la complexul Romexpo din capitală are loc a treia ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică Rock. Festivalul OST Fest ediţia 2012 înseamnă 62 de ore de muzică nonstop, peste 30 de formaţii pe 2 scene! Cap de afiş sunt adevăraţi grei ai muzicii rock, precum Motley Crue, Manowar şi Motorhead.

Sâmbătă seară vor urca pe scenă Desant, Mystery, HolyHell, Trooper, Europe, Manowar (scena 1), precum şi Steelborn, Addiction, Syn Ze Sase Tri, Gothic, Incipient (scena 2). În ultima zi de festival vor fi concerte Reborn, Metrock, Lake of Tears, W.A.S.P., Megadeth, Motorhead (scena 1), dar şi Tiarra, Khors, Code Red, Shifting Sands, Voodoo (scena 2).

Preţul unui bilet pentru o zi de festival este cuprins între 90 şi 500 de lei, iar cel al unui abonament pentru toate zilele festivalului între 150 şi 800 de lei.

Bucharest Music Film Festival 2012, 8-17 iunie, Bucureşti

Între 8 şi 17 iunie, în Piaţa “George Enescu” din capitală are loc Bucharest Music Film Festival, un eveniment ce combină acordurile muzicii clasice cu dansul şi operele celebre. Accesul este liber, zilnic, între 11.00- 23.00.

În fiecare seară, între orele 19.30 - 21.00 au loc recitaluri live ale unor artişti de renume naţional şi internaţional. În continuare, până la orele 23.00 sunt prezentate proiecţii de filme (înregistrări ale unor concerte şi opere filmate pe marile scene lirice ale lumii). Dansatori ai Wilmark Dance Academy vor încânta audienţa cu momentele lor coregrafice în fiecare zi de weekend, începând cu orele 18.30, în cadrul Orei de dans.

 

FILM


Madagascar 3: Fugăriţi prin Europa (Madagascar 3: Europe’s Most Wanted); cu: Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith

 

Vacanţă după gratii (How I Spent My Summer Vacation); cu: Mel Gibson

Filmul este nerecomandat celor sub 15 ani!

 

Piranha 3DD (Piranha 3DD); cu: Danielle Panabaker, Ving Rhames

Filmul este interzis minorilor sub 18 ani!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează