TIMP LIBER  »  HOBBY  »  PLANURI DE WEEKEND

Ce facem în weekend » Trofeul Callatis la yachting în Mangalia, "Invincibilii" la cinema, Sensation - Ocean of White în Bucureşti

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 04 octombrie 2012 13:13

SPORT

Trofeul Callatis 2012 la Yachting, 18-22 aprilie, Mangalia

Ediţia din acest an a competiţiei de veliere Trofeul Callatis are loc între 18 şi 22 aprilie. Întrecerile vor începe la ora 12.00 şi vor putea fi urmărite de pe faleza oraşului Mangalia. Vineri vor avea loc trei curse, iar în ultima zi de competiţie vor putea fi urmărite două curse. Concurenţii se vor întrece pe categoriile optimist (juniori si copii), 470 open (seniori si juniori), Laser STD sau RDL (seniori si juniori) si Laser 4.7 (juniori). Află mai multe informaţii de pe site-ul Federaţiei Române de Yachting.

Maratonul Internaţional Cluj 2012, 22 aprilie, Cluj Napoca

A doua ediţie a Maratonului Internaţional Cluj va avea loc pe 22 aprilie şi va lua startul la Cluj Arena. Alergătorii vor avea ocazia să se întreacă în cinci probe: maraton (42.195 km), semimaraton (21.0975 km), maraton ştafetă (4x10.55 km), cros Banca Transilvania (6 km), cursa copii Cora (2 km).

Vă puteţi înscrie în competiţie până pe 21 aprilie, contra cost: 30 de euro costă participarea la proba de maraton, 20 de euro semimaraton şi 40 de euro marathon ştafetă. Participarea la crosul Banca Transilvania şi cursa de copii Cora este gratuită. Vezi traseul şi informaţii despre înscrierea în competiţie pe site-ul evenimentului!

Campionatul Naţional de Skandenberg 2012, 20-22 aprilie, Bucureşti

În acest weekend are loc, la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti, Campionatul Naţional de Skandenberg. Au drept de participare numai cetăţenii români, indiferent de domiciliul acestora sau de apartenenţa la un club sportiv.

Ccurenţii se vor întrece pe categorii de greutate la juniori, junioare, seniori, senioare şi masters masculin. Taxa de participare este de 25 lei/braţ. Vezi mai multe detalii despre înscrierea în campionat pe site-ul evenimentului!

EVENIMENTE

Sensation Ocean of White, 21 aprilie, Bucureşti

Pe 21 aprilie 2012, în premieră în România, Sensation, cel mai cunoscut eveniment dance din Europa, transformă Pavilionul Central al Romexpo Bucureşti în "Ocean of White". Sensation este un show complex, un cocktail sclipitor de muzică, dans, lumini, teatru, coregrafie şi efecte pirotehnice. DJ faimoşi la nivel internaţional mixează o noapte întreagă într-un decor fantastic, opulent.

Peste un million şi jumătate de oameni din 20 de ţări de pe 4 continente au participat până acum la Sensation, unul dintre cele mai titrate branduri de eveniment de pe mapamond. Preţul unui billet este cuprins între 240 şi 770 de lei. Accesul este permis exclusiv persoanelor peste 18 ani.

Concert David Bisbal, 22 aprilie, Bucureşti

David Bisbal va concerta pe 22 aprilie în România. Idolul latino va susţine împreună cu band-ul său de instrumentişti un show incendiar la Sala Palatului din Bucureşti, de la ora 20.00. Preţul unui bilet variază între 100 (categoria a III-a) şi 400 de lei (categoria super VIP).

David Bisbal a devenit faimos după ce a concurat într-o competiţie televizată, Operación Triunfo. După zece ani, el are peste 5 milioane de discuri vândute, 500 de concerte susţinute în întreaga lume şi mai mult de 50 de premii internaţionale.

Târgul Imobiliar Naţional, 19-22 aprilie, Bucureşti

În perioada 19 - 22 aprilie 2012 va avea loc, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, Târgul Imobiliar Naţional. Peste 20 din cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari din Bucureşti vor fi prezenţi în această primăvară, la tIMOn. La târg veţi avea parte de discounturi oferite de expozanţi, proiecte prezentate în exclusivitate şi evenimente gândite special pentru vizitatori. Accesul publicului este permis între orele 10.00 şi 20.00.

Află mai multe detalii pe site-ul tIMOn!

Salonul de Motociclete, Accesorii şi Echipamente Bucureşti, 21-22 aprilie, Bucureşti

Ajuns la a X-a editie,  Salonul de Motociclete, Accesorii şi Echipamente Bucureşti va avea loc weekend-ul acesta. Pentru a doua oară, evenimentul va avea loc la Romaero, în Hangarul 107Vest. SMAEB va fi deschis publicului sâmbătă între orele 11.00-20.00 şi duminică între orele 10.00-17:30. Preţul biletului de intrare va fi de 10 lei.

Expobike – Salonul de Biciclete şi Accesorii, 21-22 aprilie, Bucureşti

În paralel cu SMAEB, se va desfasura si Expobike - Salonul de Biciclete şi Accesorii 2012. Ajuns la a III-a ediţie, Expobike va avea loc în Hangarul 2 iar intrarea va fi gratuită. Traditional-ul stuntshow, cu 2 reprezentaţii pe zi, va completa evenimentul. Pe pista amenajată la exterior va avea loc Scooter Cup, concurs organizat anual de catre revista Scooterfun.


FILM

În acest weekend, cinefilii au parte de cinci premiere: un film fenomen, premiat şi aclamat în toată lumea, despre doi oameni ce reuşesc să creeze cu foarte mult umor un univers comun din  două lumi aparent incompatibile; un thriller SF despre o aventură spectaculoasă care se întinde peste ape, în cer şi peste pămînt, în lupta pentru supravieţuire a planetei noastre împotriva unei forţe superioare; un film despre câţiva elevi anonimi de liceu, care pe final de an încearcă cu orice preţ să-şi câştige popularitatea cu o petrecere care scapă de sub control; o animaţie cu şi despre piraţi, care poate fi urmărită de întreaga familie şi un film românesc despre un proaspăt absolvent al Facultăţii de Medicină, care primeşte repartiţie la spitalul din Palilula, un orăşel fantomă.

 

Battleship (Battleship); cu: Rihanna, Alexander Skarsgård, Liam Neeson, Taylor  Kitsch

Invincibilii (Intouchables); cu: François Cluzet, Omar Sy, Audrey Fleurot

Proiectul X (Project X); cu: Thomas Mann, Oliver Cooper, Jonathan Daniel Brown. Atenţie! Filmul este interzis minorilor sub 18 ani!

Piraţii ! O bandă de neisprăviţi (The Pirates! Band of Misfits); cu: Salma Hayek, Martin Freeman, Jeremy Piven, Imelda Staunton, Hugh Grant, David Tennant

Undeva la Palilula (Undeva la Palilula); cu: George Mihăiţă, Răzvan Vasilescu, Constantin Chiriac, Dimeny Aron

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează