TIMP LIBER  »  HOBBY  »  CAMPIONATULUI NAŢIONAL DE FOTBAL CORPORATIST

Companiile au propriul campionat de fotbal. Ediţia a 7-a, spectacol garantat în Cupa Cornel Dinu

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat marti, 26 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 26 august 2014 11:18

Ediţia a 7-a a Campionatului Naţional de Fotbal Corporatist urmează să debuteze luna viitoare, avînd la start 32 de echipe ale diverselor companii din România.

Desfăşurat în Complexul Sportiv Dinamo, în Bucureşti, în perioada septembrie - noiembrie, este cel mai mare eveniment fotbalistic adresat companiilor din România. Pe lîngă faza zonală, organizată în Capitală, formaţiile din zona Olteniei pot participa în cadrul aceluiaşi eveniment, meciurile urmînd să se dispute la Craiova.

Organizat de Federaţia Română de Sport Corporatist începînd cu anul 2011, sub titulatura " Cupa Cornel Dinu" pentru companii, campionatul a reuşit să adune la start 136 de echipe ale companiilor din toate domeniile de activitate din ţară, în cei 7 ani de competiţie. Pentru mai multe detalii legate de participarea şi desfăşurarea evenimentului, puteţi accesa www.cupacorneldinu.ro sau adresa de mail [email protected].


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
jadepalace
jadepalace  •  30 Octombrie 2014, 15:27

Ingerasii din salonul www.geisha-palace.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 15 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege www.geisha-palace.ro/

chimir_sen
chimir_sen  •  26 August 2014, 13:02

FC Murfatlar are un avantaj din start ... Mister Vinu e fan înfocat ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează