TIMP LIBER  »  MUZICA&FILM  »  FRESH

Single nou: Cătălin Dobre feat Cabron – Pe banii mei

Articol de GSP - Publicat luni, 13 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 13 februarie 2012 15:37

Cătălin Dobre, noul membru al echipei HaHaHa Production, şi-a lansat oficial primul single al carierei sale, un featuring cu mult mai consacratul Cabron, piesa anunţându-se drept un viitor hit. Despre acesta din urmă, Cătălin spune că l-a admirat încă din copilărie şi că se bucură că are şansa unui debut alături de el.

Pe banii mei este o piesă care mă reprezintă în totalitate. Aş dedica-o celor care-şi doresc o geacă de piele cu ţinte şi, în general, celor care ştiu să zâmbească, chiar dacă au doar 100 de lei prin buzunare”, a mai spus Cătălin.“Îmi place piesa, e pozitivă, optimistă şi foarte dinamică. Cătălin vine cu un aer nou în peisajul muzical, e un rocker cu atitudine de rapper”, a spus şi Cabron.

Cătălin Dobre are 20 de ani şi este din Braşov. A început să cânte de la 4 ani, iar la 13 ani a început şi lecţiile de canto.“Pe banii mei”, primul single al lui Cătălin Dobre, în varianta de studio, este acum şi pe WeRock.ro.

Articol furnizat de WeRock.ro!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close