Tsukuba Express și-a cerut scuze după ce un tren a plecat cu 20 de secunde mai devreme

Articol de GSP vineri, 17 noiembrie 09:07

În timp ce în România un tren al companiei CFR are nevoie de multe ore pentru a ajunge din Bucureşti la Iaşi, Timişoara, Constanţa, etc şi are mereu întârzieri, ca să nu mai vorbim de trenurile care circulă în provincie, în Japonia, o companie feroviară, Tsukuba Express, și-a cerut scuze călătorilor, după ce unul dintre trenuri a plecat din gară cu 20 de secunde mai devreme decât era programat.



Linia Tsukuba Express transportă pasageri din localitatea Akihabara, situată în estul Tokyo, către orașul Tsukuba, distanţa fiind de 58 de kilometri. Durata călătoriei este de 45 de minute. Trenul ar fi trebuit să plece la ora 9:44:40, însă acesta a pornit la ora 9:44:20, din cauză că personalul nu a verificat programul.

"Ne cerem scuze pentru inconvenientele cauzate pasagerilor", a fost anunţul conducerea liniei Tsukuba Express, însă nimeni nu a depus plângere.

Japonia are una dintre cele mai fiabile rețele feroviare şi foarte rar se întâmplă ca trenurile să plece la o altă oră decât cea programată.