Tu ai accepta un asemenea job? Trebuie să stai într-o casă bântuită

Articol de GSP sambata, 17 iunie 09:55

În aceste zile a apărut în Scoţia un anunţ de anagajare, care este absolut şocant. O familie din Scottish Borders vrea să anagajeze o bonă care să aibă grijă de copii într-o casă despre care se crede că ar fi bântuită.



Cine va avea curajul de a accepta interviul şi a demonstra că are abilităţile necesare pentru o bonă, va primi un salariu de 50.000 de lire sterline anual. Job-ul constă în a avea grijă de doi copii, de cinci și respectiv de șapte ani. Însă, deşi salariul este foarte atrăgător, nu se ştie dacă cineva va accepta postul, mai ales după ce familia a anunţat că locuinţa în care ar trebui ca bona să îşi desfoşoare activitatea ar putea fi bântuită.

"Am locuit în această casă timp de aproape 10 ani. Ni s-a spus că ar fi bântuită atunci când am cumpărat-o, însă am ignorat acest lucru și am cumpărat casa. Cinci bone au părăsit postul în ultimul an, fiecare menționând drept motiv întâmplările supranaturale, cum ar fi zgomotele ciudate, sticlele sparte și mobilierul care se mișcă. Noi nu ne-am confruntat cu întâmplări supranaturale, în condițiile în care acestea au apărut doar când eram plecați de acasă, dar suntem dispuși să plătim peste suma cerută", a declarat mama copiilor.

În aceste condiţii, bona care va accepta să lucreze la casa bântuită va trebui să fie mai mult decât curajoasă.

 Tu ai accepta un asemenea job? Trebuie să stai într-o casă bântuită