Un aparat foto pierdut în mare, găsit pe plajă după doi ani

Articol de GSP miercuri, 04 aprilie 08:51

Ceea ce s-a întâmplat pe o plajă din Taiwan ne demonstrează încă o dată că nu trebuie să ne pierdem niciodată speranța. Un aparat de fotografiat pierdut în mare cu mai mult de doi ani în urmă, a fost găsit pe o plajă din Taiwan de către câțiva școlari și profesorul lor. Dispozitivul a parcurs 250 km de unde a fost pierdut.



Aparatul foto era acoperit de corali și nu părea foarte avariat, mai ales că era într-o husă waterproof. Mai mult decât atât, era încă funcțional!

Ajunși înapoi la școală, elevii care l-au găsit au decis să-l caute pe proprietarul dispozitivului. Au publicat un mesaj pe Facebook, care a fost distribuit de 10.000 de ori, astfel că proprietarul a fost găsit. Este vorba despre Serina Tsubakihara, o tânără japoneză căreia nu i-a venit să creadă că și-a recuperat aparatul după atât de mult timp. Aceasta era în vacanță pe insula Ishigaki când a pierdut aparatul de fotografiat, introdus într-o husă waterproof.

"Făceam scuba diving și am pierdut camera când unul dintre prietenii mei a rămas fără oxigen și a avut nevoie de ajutor", a declarat Serina Tsubakihara, care va merge în luna iunie în Taiwan să le mulțumească personal copiilor și să ia aparatul foto.