Un om al străzii a găsit 300.000 de euro într-un aeroport din Paris. Acum este căutat de poliţie!

Articol de GSP miercuri, 20 decembrie 09:55

Poliția franceză a declarat că un bărbat fără adăpost a găsit o sumă mare de bani, săptămâna trecută, la aeroportul Charles de Gaulle din Paris. Este vorba despre fabuloasa sumă de 300.000 de euro cu care bărbatul a reuşit să părăsească aeroportul.



Doi ofițeri de poliție, cărora nu li s-a permis să vorbească public în legătură cu acest caz, au declarat că după ce au urmărit imaginile camerelor de supraveghere, au văzut cum bărbatul s-a uită într-un coș de gunoi și că se sprijinea pe o ușă din apropiere. Unul dintre seifuri a fost lăsat din greșeală deschis, iar bărbatul ar fi reușit să plece cu două pungi pline cu bani.

Oficialul de poliție al aeroportului Jean-Yann William a declarat pentru televiziunea France TV că "spre surprinderea sa, ușa s-a deschis, bărbatul a intrat și a găsit o sumă imensă de bani în camera de transport a unei companii aeriene". Apoi, pe camerele de luat vederi s-a observat că bărbatul a plecat din aeroport cu două pungi mari. Poliția l-a recunoscut ca pe un om fără adăpost care locuia în zona aeroportului. Acum este căutat în mod activ de toată poliţia din Paris.