Un politician propune ca pauza pentru masă să fie înlocuită cu pauza pentru sex

Articol de GSP marti, 28 februarie 10:21

Un politician din Suedia a venit cu o propunere cel puțin interesantă, care sigur va fi pe gustul multor oameni. Acesta ar vrea ca angajaţii să beneficieze de pauză pentru sex, în locul celei pentru masă, plătită de angajator. Totul în numele sănătăţii şi al creşterii natalităţii.



Per-Erik Muskos, membru în consiliul local din Övertorneå, în nordul Suediei, crede că cele mai multe cupluri din ţară nu se bucură de îndeajuns de mult timp de sex de calitate.

Per-Erik Muskos s-a gândit la o pauză de o oră pe zi, pentru ca angajaţii să meargă acasă şi să se bucure de partener/ parteneră.

Politicianul în vârstă de 42 de ani a argumentat beneficiile de sănătate pe care o persoană le poate avea, dar şi creşterea natalităţii. "Este despre a avea relaţii de calitate. Nu văd de ce lumea s-ar opune. Sunt studii care arată că sexul este sănătos. Cuplurile nu petrec suficient timp împreună în societatea de astăzi. Ideea este de a avea relații mai bune. Totuși, nu putem garanta că un angajat nu va folosi acest timp ca să se plimbe de exemplu", a declarat acesta.

Studiile sugerează că sexul poate îmbunătăţi memoria şi imunitatea.

 Un politician propune ca pauza pentru masă să fie înlocuită cu pauza pentru sex
Per-Erik MuskosDiario de Noticias