VIDEO A scăpat de uraganul Irma, dar a dat de un alt tip de dezastru natural

Articol de GSP vineri, 13 octombrie 08:29

Un cetăţean din Florida și familia lui, care au plecat în Tennessee pentru a evita uraganul Irma, au avut parte de un alt tip de dezastru natural la Pigeon Forge.



Este vorba de Travis Gonzalez din West Palm Beach, care, la fel ca alți oameni din Florida, a decis să părăsească acest stat, care urma să fie vizitat de uraganul Irma, pentru a fi în siguranţă, împreună cu familia sa. Acesta a închiriat o cabană situată pe Silver Poplar Lane în Pigeon Forge, statul Tennessee.

Ei au ajuns la cabană unde intenţionau să stea câteva zile. Fiul lui Travis a ieşit afară să plimbe câinele, însă s-a întors repede spunând că sunt urși în jurul maşinii. Bărbatul a ieșit afară, însă nu a văzut urși în jurul SUV-ului său, așa că s-a întors înăuntru.

Câteva minute mai târziu, fiul său a observat ceva în interiorul SUV-ului. Nu se ştie cum, însă o ursoaică și puii ei au intrat în interiorul maşinii şi nu mai puteau ieşi. Travis Gonzalez a avut curajul de a deschide ușa maşinii, astfel încât urșii să poată scăpa. Totul a fost înregistrat pe video, însă bărbatul a declarat că atunci când a deschis uşa SUV-ului, urșii nu arătau așa de mari. După ce a văzut înregistrarea video, el a afirmat că poate a luat o decizie proastă. "Am crezut că sunt doar puii, dar după ce am văzut-o pe mama lor, acum m-aș fi gândit de două ori...", a spus Travis Gonzalez.

Urșii şi-au făcut de cap în interiorul SUV-ului, sfâşiind scaunele şi distrugând tabloul de bord. Maşina lor a scăpat de uraganul Irma, dar nu a avut nicio şansă în faţa urşilor. Gonzalez și familia au revenit acum acasă, însă au ce povesti şi arăta cunoştinţelor şi prietenilor.