VIDEO Adele a lansat piesa "When we were young" » Ascult-o aici

Articol de GSP marti, 17 noiembrie 10:42

Cîntăreața britanică Adele a mai publicat pe contul de Youtube încă o piesă de pe albumul pe care îl va lansa pe 20 noiembrie, "When we were young".



După ce a demolat recordul absolut al Youtube (deținut de Taylor Swift) cu piesa "Hello", înregistrînd peste 50 de milioane de vizualizări în primele 3 zile de la lansare, Adele mai dă o lovitură cu noul hit!

Pentru piesa "Hello", artista a primit o avalanșă de comentarii pe Youtube, 1.600 pe minut. A ajuns la cifra de 100.000 de vizualizări după doar 5 zile și se pregătește să bată noi și noi recorduri cu mult-așteptatul album "25".

Piesa "Hello" a intrat direct pe locul 1 în topul Hot 100 Billboard. Doar 23 de cîntece au mai reușit această performanță, printre care "My Heart Will Go On" - Celine Dion, "Born This Way" - Lady Gaga și "Shake It Off" - Taylor Swift.

Adele revine în lumina reflectoarelor după 3 ani de pauză, timp în care s-a ocupat de creșterea fiului ei, Angelo.

Se estimează că noul album va înregistra cea mai răsunătoare primă săptămînă din era modernă (după 1991). Actualul record e deținut de Britney Spears, cu "Oops!... I did it again". Albumul cîntăreței americane a fost vîndut în 1,32 de milioane de exemplare în mai 2000.

Adele Laurie Blue Adkins este cântăreaţă şi compozitoare. A cîștigat 6 premii Grammy în 2012 și a devenit cunoscută cu piesa "Someone like you".