VIDEO Au călătorit cu bicicleta în 55 de țări, pe 5 continente

Alice și Andoni Rodelgo (Alice și Andoni Rodelgo)

Articol de GSP joi, 22 februarie 09:23

Alice și Andoni Rodelgo, care au împreună doi copii, au prezentat, de curând, proiecția frumoasei lor aventuri, o călătorie de 9 ani pe bicicletă.



Însoțiți de fiica lor, Maia, de 2 ani și jumătate, Alice și Andoni au plecat din Belgia, în iunie 2004, fără să știe unde vor ajunge și când se vor întoarce. Și-au lăsat în urmă apartamentul, mașina, telefonul, serviciul și au plecat fără să planifice cum va arăta drumul lor. Însă aveau un obiectiv clar, să traverseze Europa, Asia și America de Nord. În 2007 s-au întors acasă și credeau că pentru totdeauna, însă în 2010 au plecat din nou, alături de fiica lor, într-o călătorie și mai incertă decât prima.

Toți trei au traversat Spania, Maroc, Venezuela, Colombia, Ecuador şi Bolivia, unde s-a născut și băiețelul lor. Apoi au urmat Argentina, Noua Zeelandă, Japonia, Coreea de Sud, Rusia, Ucraina, Finlanda, Suedia, Norvegia, Italia, Franța și înapoi acasă, în 2013.

Cei doi nu regretă absolut nimic și spun că oricând ar lua-o de la capăt, pentru experiența minunată pe care au trăit-o în fiecare dintre țările vizitate pe bicicletă.