VIDEO » Femeia care cântărește 500 de kilograme a ieșit din casă după 25 de ani

Articol de GSP marti, 14 februarie 10:31

În Egipt trăiește o femeie care cântărește 500 de kilograme. Ea a fost scoasă din propria locuință cu ajutorul unei mașini speciale, pentru a fi dusă la un spital din Mumbai în vederea unei operații chirurgicale bariatrice.



Pentru ca tânăra de 36 de ani să fie scoasă din casă a fost nevoie ca un zid al casei sale să fie tăiat. Femeia de 500 de kilograme a călătorit în India cu un avion Egypt Air special pregătit.

Iman Ahmad Abdulati suferă de o maladie care cauzează creșterea excesivă a volumului membrelor sau a anumitor părți ale corpului.

Astfel de 25 de ani, aceasta nu a mai ieșit din casă, iar de 13 ani este țintuită la pat, fiind îngrijită de mama și de sora sa.

Ea își pune toate speranțele în medicul Muffazal Lakdawala şi speră că operația va fi un succes. "Însăși aducerea lui Eman în Mumbai a fost o grea încercare, având în vedere complexitatea manevrelor pe care a trebuit să le facem, pentru a înlătura toate riscurile. Vorbim de o femeie care în ultimii 25 de ani nu a ieșit din casă. Membrii familiei au spus că, atunci când ea avea 11 ani, a început să ia în greutate și nu a mai putut să se ridice în picioare și să se târască. Apoi, ea a suferit un accident vascular cerebral, care a lăsat-o și imobilizată la pat, fapt pentru care nu a mai fost în stare să plece de acasă. Sunt încrezător că voi fi capabil să-i ajut!", a declarat Lakdawala.