VIDEO & FOTO A fost arestată pentru că a dansat "prea sexy"

Articol de GSP miercuri, 14 februarie 09:13

O dansatoare din buric din Perm Krai ( Rusia), a fost arestată de poliţia din Egipt, pentru că a avut un " dans imoral", după ce a făcut un show incendiar. Ekaterina Andreeva, în vârstă de 31 de ani, a fost acuzată că a purtat un outfit prea provocator într-un club de noapte din oraşul Giza, în nord-vestul Egiptului, unde a dansat.



Femeia, care foloseşte numele de scenă Gawhara, a fost arestată după ce un videoclip cu ea, în care purta o rochiţă scurtă şi a dansat mult prea sexy, a devenit viral pe internet. Acesteia i s-a spus că a incitat tinerii la lucruri imorale.

Ekaterina, care conduce împreună cu soțul ei un studio de dans la Moscova, i s-a stabilit o cauțiune în valoare de 5.000 EGP (283 de dolari), pentru a putea fi eliberată. Anton, un prieten al dansatoarei, a declarat reporterilor că patronul clubului de noapte lucrează în prezent cu avocații, pentru a rezolva problema.

În noiembrie anul trecut, Shyma, o cântăreață egiptean de muzică pop, a fost condamnată la doi ani de închisoare, pentru "instigare la dezmăţ", în videoclipul "I Have Issues".

VIDEO & FOTO A fost arestată pentru că a dansat "prea sexy"
Ekaterina Andreeva