VIDEO & FOTO Așa ceva nu ai mai văzut niciodată! Își beau sângele, exact ca vampirii

Articol de GSP miercuri, 07 iunie 08:44

În lume se întâmplă lucruri destul de ciudate, iar oamenii își găsesc de multe ori anumite obiceiuri de groază. Este și exemplul a doi tineri din Italia, Denis Alberto, în vârstă de 30 de ani şi Ilaria, în vârstă de 20 de ani, care au format un cuplu și care se comportă exact ca doi vampiri. Cei doi fac acest număr la un circ, unde sunt angajaţi, având mult succes.



Aceştia își beau reciproc câte o cantitate de sânge și spun că acest lucru simbolizează legământul dintre ei. Totuşi, spre deosebire de vampirii de la televizor sau din cărţi, Denis Alberto și prietena lui nu își mușcă reciproc gâturile. În schimb, ei folosesc seringi și ace de dezinfectare pentru a extrage sângele și beau din flacoane de sticlă. În timp ce pentru ei acest lucru înseamnă dragoste, pentru alții înseamnă groază.

"Sângele este un suc corporal mitologic, înseamnă viață pentru noi. Ne bem sângele pentru reînnoirea dragostei noastre, ca un semn al legăturii noastre, ca și cum cuplurile căsătorite poartă inele", a spus bărbatul.