VIDEO&FOTO Nimeni nu știa de ei! Cine sunt MS13, cea mai temută mafie: ei seamănă teroare în orașele din America

Articol de GSP marti, 21 februarie 10:31

Mara Salvatrucha sau prescurtat ”MS-13” este cel mai răspândit clan mafiot din America de Nord, cu peste 50.000 de adepți în state ca SUA, El Salvador, Honduras și Guatemala.



Clanul și-a câștigat influența prima dată în SUA, în zona orașului Los Angeles, după care s-a extins pe întregul teritoriu din America. Autoritățile duc un război susținut împotriva lor și deportează frecvent membri care au legătură cu gruparea.

Infractorii sunt implicați în traficul de droguri, atacuri violente, jafuri și crime. În plus, sunt într-un război permanent cu celelalte clanuri pentru a-și proteja teritoriile.

Ca urmare a deportărilor din America, majoritatea membrilor se află acum în San Salvador, capitala statului El Salvador. Prin urmare, orașul a devenit unul dintre cele mai periculoase din lume.

Câțiva membri au acceptat să se lase fotografiați și s-au făcut remarcați prin numeroasele tatuaje pe care le au pe corp. Ele reprezintă alianțele lor la anumite grupuri sau facțiuni din interiorul organizației.

Save

Save

Save