VIDEO & GALERIE FOTO Are 49 de ani, dar toată lumea spune că e iubita fiului ei! Nu ai idee cât de bine poate să arate această femeie!

Liu Yelin, femeia care sfidează vârstă (Liu Yelin, femeia care sfidează vârstă)   Galerie foto (8)

Articol de GSP miercuri, 17 mai 10:29

O femeie din China, Liu Yelin, care mai are puţin până împlineşte 50 de ani, a uimit întreaga lume prin modul superb în care arată.



Nimeni nu ar crede vreodată că are aproape 50 de ani, ba chiar este confundată cu iubita fiului ei. Ea pare de maxim 25 de ani, pentru că aspectul corpului este perfect, iar faţa nu este ridată absolut deloc.

Liu a declarat de nenumărate ori că nu foloseşte machiaj şi că, în schimb, face foarte mult sport, care o ajută să se menţină în acest fel.

"Oamenii sunt șocați când află că am 50 de ani. Dacă merg la cumpărături și oamenii află că am 50 de ani, ma opresc să mă întrebe care e secretul meu?", a spus femeia, care trăieşte în oraşul Xinyang din provincia Henan.

Aceasta a mai povestit cum la o nuntă la care a fost cu fiul său în vârstă de 22 de ani, oamenii credeau că este iubita băiatului. "Vreau să rămân la fel de frumoasă până la 80 de ani", a adăugat Liu Yelin.