VIDEO & GALERIE FOTO Un californian a mers la Disneyland 2.000 de zile la rând!

Articol de GSP luni, 26 iunie 10:20

A venit mult dorita vacanţă de vară şi cu toţii ne dorim să mergem la mare, la munte sau să vizităm cele mai interesante oraşe ale lumii. Unii dintre noi ne permitem să mergem în cele mai atractive locuri alte lumii, alţii sunt fericiţi şi dacă ajung câteva zile pe litoral.



Unul dintre cele mai dorite locaţii este fără îndoială parcul Disneyland din California (SUA). Cine nu şi-ar dori să petreacă câteva zile cu familia la Disneyland? Pentru majoritatea oamenilor de pe pământ este doar un vis, nu şi pentru Jeff Reitz, un californian în vârstă de 40 de ani, care a mers în celebrul parc de distracții Disneyland nu mai puţin de 2.000 de zile consecutiv!

Americanul, un fost soldat în Forțele Aeriene, a sărbătorit joia trecută acest record neobişnuit, folosind încă o dată abonamentul său anual, care îi permite să aibă o vizită zilnică parcul Disneyland, începând din 1 ianuarie 2012.

Purtătorul de cuvânt al Disneyland, John McClintock, a declarat că lui Jeff îi place cel mai mult să asculte muzica de la Disneyland. "Când l-am întrebat ce-i place atât de mult în acest parc, a spus că îi plac spectacolele și toate atracțiile, dar cel mai mult îi place să asculte muzica. Cred că o consideră relaxantă", a spus John McClintock, adăugând că celebrul parc de distracţii nu a avut niciodată un client atât de fidel.