VIDEO » Ole Vidar Toftesund vrea spermă de la Zlatan Ibrahimović si Cristiano Ronaldo!

Articol de GSP sambata, 08 octombrie 09:00

Antrenorul norvegian Ole Vidar Toftesund vrea să facă în viitor din Nordstranda IL, cea mai bună echipă din lume.



Acest club activează în liga a cincea norvegiană, dar tehnicianul Toftesund nu visează să joace cu Rosenborg BK, Molde FK, Strømsgodset IF sau Vålerenga Fotball, ci să fie peste Juventus Torino, Bayern München, FC Barcelona, Manchester United sau Real Madrid.

Antrenorul norvegian a postat un filmuleţ pe reţelele de socializare, în care face un apel către Cristiano Ronaldo şi Zlatan Ibrahimović să-i doneze... spermă, astfel încât Nordstranda IL să ajungă peste 20 de ani, cel mai mare club de fotbal din lume.

"Numele meu este Tofte. Sunt antrenor de fotbal de 30 de ani. Am antrenat peste 1000 de fotbalişti. Dar majoritatea nu sunt deloc buni. Sunt bătrâni. Unii sunt graşi. Am obosit... Dar am o idee. În 20 de ani Nordstranda va fi cea mai bună echipă din lume. Cum? Voi face astfel încât iubitele jucătorilor să rămână însărcinate. Cu spermă de la cei mai buni jucători din lume. Şi am nevoie de ajutorul vostru. Ştiţi pe cineva care îi cunoaşte pe Zlatan, Ronaldo, Paul Gazza? Vă rog să distribuiţi acest filmuleţ. Trebuie să vorbesc cu ei. Nu mai suport", este mesajul antrenorului Toftesund.

  Ole Vidar Toftesund vrea spermă de la Ibrahimović si Cristiano Ronaldo!