GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

GSP Live // VIDEO Erik Lincar, despre bătaia pe care ar fi încasat-o de la antrenorii lui FC U Craiova: „Ghinionul meu a fost că n-au închis ușa”

Articol de GSP - Publicat marti, 16 aprilie 2019 11:10

La finalul partidei pentru promovare din Liga 3 dintre FC U Craiova 1948 și Turris-Oltul Turnu Măgurele, scor 0-1, s-a iscat un scandal monstru.

Erik Lincar, tehnicianul lui Turris, a susținut după meci că a fost prins și bătut la vestiare de antrenorii echipei gazdă, Adrian Filip și Vali David.

Invitat azi în emisiunea GSP Live, Erik (40 de ani) a povestit:

 

„Am fost șocat de cele întâmplate. Nu s-a întâmplat în istoria fotbalului ca doi antrenori să lovească un alt antrenor. Ce mă deranjează foarte mult este seninătatea cu care cei doi susțin că nu m-au lovit. La vestiar nu era securitate, de asta nu am ripostat și nu am vrut să încing spiritele. Eu nu am mai avut un dialog cu nimeni de la Craiova. Eu m-am bucurat normal, nu am făcut nici un gest spre nimeni. 

Eu am fugit spre vestiare. M-am gândit că va fi greu să vină careva de la Craiova acolo. Ghinionul meu a fost că, în locul maseurului nostru, a fost altcineva cu noi și el nu a avut inspirația să închidă ușa. Am văzut sărind pe mine doi oameni care au început să mă lovească cu pumnii și picioarele. Mi-am lăsat capul în jos și mi-am pus mână la față, simțeam cum mă lovesc”, a povestit Lincar la GSP Live.

Turris-Oltul Turnu Măgurele e pe primul loc în Liga 3, seria 3, cu 53 de puncte în 23 de etape. 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

GSP Live // VIDEO Mesajul lui Erik Lincar pentru Ladislau Boloni, la 20 de ani după sfatul dat de acesta: „Îmi pare rău că nu am înțeles atunci mesajul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează