FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO GSP Live // „Colaborare în familie” » Episoade din momentele în care cei doi verișori, Victor Pițurcă și Eugen Neagoe, conduceau naționala României: „A fost o onoare să lucrăm împreună” + De ce s-au despărțit cei doi

Stânga foto: Eugen Neagoe, dreapta foto: Victor Pițurcă
Stânga foto: Eugen Neagoe, dreapta foto: Victor Pițurcă

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 13:01

Eugen Neagoe (51 de ani) a fost „secundul” lui Victor Pițurcă (62 de ani) la mai multe echipe, printre care actuala FCSB și naționala României.

Victor este vărul lui Eugen, mai mare cu 11 ani.

Întrebat despre cum a decurs colaborarea, Neagoe a povestit la GSP Live:

 

„Știu că se vorbesc multe despre Victor Pițurcă, dar eu sincer vă spune el este un antrenor foarte mare, unul dintre cei mai mari antrenori din România. A fost o onoare să lucrăm împreună, dar nu eu decideam, nu eram eu creierul din spatele lui.

Pițurcă nu este omul care a fost descris. Noi nu mai lucrăm acum împreună. El a fost și Arabia Saudită, dar eu am plecat pe drumul meu. Am avut o discuție cu el și i-am comunicat. Victor m-a încurajat să îmi iau cariera pe cont propriu. El de la mine nu avea ce să ia, eu de la el am dobândit multe. La el era foarte multă seriozitate și mi-a transmis asta”, a povestit tehnicianul.

De câteva zile, Neagoe s-a despărțit de Sepsi și deja numele lui a fost vehiculat atât pe banca celor de la FCSB din sezonul viitor, cât şi pe banca Universităţii Craiova, formaţie care a renunţat luna trecută la serviciile lui Devis Mangia.

Citește și:

EXCLUSIV Eugen Neagoe, primul interviu după despărțirea de Sepsi: „Sunt dispus să lucrez cu oricine, chiar și cu Gigi Becali!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
whiteredarad
whiteredarad  •  06 Mai 2019, 17:31

Deocamdata Neagoe mare lucru nu a reusit, pe unde a fost, adica la echipe micute. La Sepsi i s-au indeplinit cererile, au fost adusi jucatori buni, dar echipa nu a jucat mare lucru. Ramane de urmarit, insa nu se vede ca s-ar pricepe la un joc ofensiv, total, modern, a ramas doar cu ce a invatat de la Piturca : aparare ermetica 0-0, sau 0-1 ,sau 1-0. Timpul va arata asta, Craiova - e parerea mea- ar face o greseala uriasa sa aduca un antrenor defensiv ca Neagoe, intr-un mediu in care mereu s-a jucat deschis si ofensiv.

bazinga
bazinga  •  06 Mai 2019, 16:41

""EMOTIONANT"!

939271716140965
Manu Ion  •  06 Mai 2019, 15:52

Ar fi unul din putini antrenori care s-ar potrivi la fcsb. Dar, odata cu el sa vina la echipa Ilie Dumitrescu si Narcis Raducan impreuna cu staf medical si preparator fizic. MM-ul ar tb sa ia putina vacanta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează