FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali s-a decis: „Pe Edi Iordănescu îl pun antrenor la FCSB, dar nu accept pe nimeni peste Mihai Stoica!"

Mihai Stoica rămâne omul de încredere al lui Gigi Becali
Mihai Stoica rămâne omul de încredere al lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2019 18:42

Gigi Becali confirmă într-un interviu acordat GSP că îl vrea pe Iordănescu jr. antrenor, dar exclude să fie de acord cu una dintre primele cerințe ale lui Edward: Ilie Dumitrescu director sportiv (Detalii AICI).

- Domnule Becali, bună ziua! Mai sunt noutăți în privința antrenorului?
- Ce noutăți să fie?

- Dacă v-ați decis în vreun fel pe cine puneți?
- Pe Edi. Pe Edi Iordănescu o să-l pun!

- Ați vorbit cu el, e rezolvat?
- Nu, n-am vorbit cu el, dar eu pe el îl vreau. O să mă văd cu el, o să vedem ce anume vrea, însă eu pe el îl vreau antrenor.

- Înțeleg că ar dori să lucreze cu Ilie Dumitrescu...
- Ce să lucreze cu Ilie Dumitrescu?

- Să vină Ilie Dumitrescu director sportiv!
- Nu poate să aducă el director sportiv. Eu știu că antrenorul vine antrenor, să antreneze, nu să aducă team-manager sau director sportiv. Nu e vorba aici despre Ilie Dumitrescu fiindcă am o relație foarte bună cu el. Ilie chiar îmi e prieten și îl simpatizez, dar e vorba despre un principiu pe care îl am.

- Deci nu sunteți de acord cu această solicitare a lui Iordănescu?
- Eu o să mă întâlnesc cu el, o să-i fac pe plac, o să-i fac toate mendrele, dar să aduc pe cineva director sportiv, asta nu voi face! Echipa are deja pe cineva pe acest post, deci nu are rost să mai discutăm.

- Pe MM!
- Da! Eu nu aduc pe nimeni peste Mihai. Nu am făcut acest lucru nici când a fost în pușcărie, cum și-ar imagina cineva că aș face acest lucru acum?

- În concluzie...
- În concluzie, eu pe Edi îl pun antrenor!

- Șumudică?
- Ce Șumudică? Cu el am încheiat-o de marți, gata, e subiect închis! Nu vine niciun Șumudică antrenor! 

Îi cerea lui Stan să nu-l asculte pe Gigi

În sezonul 2011-2012, după ce Ronny Levi a fost demis, Becali l-a numit pe Ilie Stan, iar acesta l-a luat în staff, ca secund, pe Edi Iordănescu. În acel mandat, au fost cazuri în care Iordănescu jr. l-a influențat decisiv pe Stan pentru a nu pune în aplicare ordinele pe care Becali le transmitea la echipă. Becali a aflat și, la câțiva ani după acel moment, l-a „înțepat” pe Edi: „M-a deranjat că îi băga în cap antrenorului principal anumite lucruri și trebuie să știe că dacă ar fi mai volubil și mai puțin încăpățânat, atunci ar fi fost deja antrenor principal la Steaua”.

„Nu îl văd niciodată pe Edi Iordănescu umilindu-se în acest hal. Nu îl văd să renunţe la Gaz Metan pentru a se duce două-trei luni la Hagi să urmărească antrenamentele, că așa a zis Hagi, că noul antrenor trebuie să ia lecții și notițe de la Hagi. Ar fi o umilință maximă și pe Edi nu-l văd să suporte așa ceva”
Basarab Panduru, ex-jucător și oficial la Steaua

A fost două meciuri „principal” la FCSB

În urmă cu aproape 9 ani, în septembrie 2010, Edi Iordănescu chiar a condus FCSB în calitate de antrenor principal. S-a întâmplat după ce Ilie Dumitrescu a demisionat de la trupa din Ghencea. Primul meci cu Edi pe bancă a fost o victorie: 1-0 cu Gaz CFR Craiova, în „16-imile” Cupei României. Al doilea meci a fost un eșec. 0-1 la Galați, cu Oțelul. După acea partidă, Becali l-a pus „principal” pe Lăcătuș, iar Edi a continuat în staff-ul „Fiarei”. La acel moment, Edi avea doar 32 de ani. 

6 aniau trecut de la debutul lui Iordănescu junior în calitate de antrenor principal, în 2013 a preluat-o pe Fortuna Brazi, în Liga a III-a

Vezi și:

EXCLUSIV Pleacă iar Dan Petrescu de la CFR? „Bursucul” e sincer: „Să nu aud de cifre că poate mă tentează vreo sumă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
fostfansteaua
fostfansteaua  •  16 Mai 2019, 10:45

Acelasi antrenor principal - oierul parvenit GIGI- care are impresia ca e stapanul universului si toti sunt *** lui. El nu are nevoie de antrenor principal ci de un secund. Daca crede ca Edi, Sumi sau Mangia accepta situatia se inseala amarnic. Cand a iesit din puscarie a zis ca nu se mai implica la echipa, a mintit ca un bun crestin ce se crede. Retrage-te din fotbal si vezi-ti de oile tale, fa-le o autostrada in Pipera sa nu mai incurci circulatia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

daniaania
daniaania  •  16 Mai 2019, 10:26

Super !! Asa avem din nou titlul asigurat !!!! HAI CFR !!!

poison
poison  •  16 Mai 2019, 09:01

:))) Remarcabil: ''- Pe Edi. Pe Edi Iordănescu o să-l pun! - Ați vorbit cu el, e rezolvat? - Nu, n-am vorbit cu el, dar eu pe el îl vreau.''

Vezi toate comentariile (26)
Comentează