INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI

NAPOLI // De Laurentiis, ultimatum pentru Carlo Ancelotti! Vine Gennaro Gattuso?

Articol de - Publicat marti, 03 decembrie 2019 12:33

Haosul se menţine la Napoli, unde antrenorul Carlo Ancelotti (60 de ani) a decis intrarea de miercuri în cantonament, după ce şi-a criticat dur jucătorii.

Cei cinci rebeli care au nesocotit ordinul preşedintelui şi au rupt cantonamentul la finele partidei cu Salzburg (1-1) s-au opus şi acum, dar s-au conformat.

De Laurentiis i-ar fi dat un ultimatum antrenorului, impunându-i să redreseze situaţia în meciurile cu Udinese şi Genk, altfel va fi demis.

Se ştie deja şi cine i-ar putea lua locul: Gennaro Gattuso. Fostul tehnician al lui AC Milan, premiat la Gala Il Cacio pentru întreaga carieră, e soluţia de criză a vicecampioanei Italiei. Numai că şi Fiorentina îl vizează pentru a-l schimba pe Montella.

În acest moment, Napoli este pe 7 în Serie A, cu 20 de puncte, și n-a mai câștigat un meci în campionat din 19 octombrie, când o învingea pe Verona, scor 2-0.

REZUMAT VIDEO » Napoli - Bologna 1-2

VEZI ȘI:

BALONUL DE AUR 2019 // VIDEO Mateo, fiul cel năzdrăvan al lui Messi, a sărit de pe scaun după victoria starului argentinian :D

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close