INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AZERBAIDJAN

Ultrașii lui Neftchi îl fac praf pe Reghecampf: „Problemele personale nu-s treaba noastră! Rușine, lotul e cât salariul tău!”

Neftchi.Baku.Fan.Page
Neftchi.Baku.Fan.Page

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 octombrie 2022 23:13 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2022 23:37

Neftchi, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf (47 de ani) în Azerbaidjan, a remizat pe teren propriu cu modesta Turan, scor 0-0. Susținătorii echipei din Baku l-au contestat dur pe antrenorul român. 

Pauza internațională și conflictul cu Anamaria Prodan nu i-au prins bine lui Reghecampf. Neftchi a pierdut derby-ul de week-end-ul trecut, 1-3 contra lui Qarabag, iar astăzi nu a putut să marcheze în fața lui Turun, formația de pe locul 6. 

Ciprian Tătărușanu, fără greșeală în derby-ul câștigat de AC Milan contra rivalei Juventus
Milan - Juventus 2-0
Ciprian Tătărușanu, fără greșeală în derby-ul câștigat de AC Milan contra rivalei Juventus

Cea mai mare și mai activă comunitate online a suporterilor lui Neftchi, cu peste 21.000 de urmăritori, a avut o reacție extrem de dură la adresa antrenorului român, considerându-l principalul vinovat. 

Laurențiu Reghecampf, contestat în Azerbaidjan

„Am avut câteva meciuri bune, acum am început din nou să ne târâm. Nici echipele noastre de copii și juniori nu joacă atât de rușinos. Avem jucători clar mai buni decât adversarii, dar parcă nimeni nu vrea să joace fotbal. 

Este un moment jenant pentru noi. Nu ne-am creat nici măcar o șansă de gol împotriva unei formații cu buget limitat, care nu a putut nici măcar să completeze foaia de joc. Reghecampf nu are substanță, orice ar încerca să ne spună. Nu se poate plânge de nimic! Nu am luat adversarul în serios, iar asta este doar vina lui. 

Înțelegem, are probleme pe plan personal, dar e treaba noastră. Valoarea echipei de start a adversarilor a fost cât salariul lui Reghecampf. Nu mai putem suporta asemenea umilințe. Să vă fie rușine!”, au scris suporteri azeri pe Facebook.

3,35 milioane de eurovalorează lotul celor de la Turan, formație care a scos un punct contra lui Reghecampf astăzi

Neftchi ocupă locul 3 în acest moment, cu 19 puncte. Liderul Qarabag are 21 de puncte și două meciuri mai puțin jucate.

VIDEO Imagini incredibile cu bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Aleksander Ceferin și-a anunțat candidatura pentru încă un mandat la cârma UEFA! Reformele făcute de sloven la conducerea forului european

FOTO Nici „sfinții” nu l-au oprit pe Haaland! Norvegianul a marcat iar pentru Manchester City și continuă lupta cu recordurile

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
VanBasten
VanBasten  •  09 Octombrie 2022, 06:08

Articolul asta zici ca e scris de Ana Maria Prodan, la ce ineptii contine: "Cea mai mare și mai activă comunitate online a suporterilor lui Neftchi, cu peste 21.000 de urmăritori, a avut o reacție extrem de dură la adresa antrenorului român, considerându-l principalul vinovat." Adica, toata comunitatea online (?! Facebook, Instagram, etc nu se mentioneaza) este la unison impotriva lui Reghe. Ba, dar absolut toti, nu lipseste niciunul din 21k la apel. Voua nu va e putin jena de ceea ce publicati?!

brujo
brujo  •  09 Octombrie 2022, 02:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează