A fost votată ca cea mai frumoasă țară din lume. Nu îţi poţi imagina cine a ieşit pe primul loc!

S C O Ţ I A (S C O Ţ I A)

Articol de GSP joi, 07 septembrie 09:52

Fiecare țară are frumusețile ei, însă unele se evidențiază în ochii turiștilor. Scoția a fost votată, de curând, de cititorii ghidurilor de călătorie Rough Guide, ca fiind cea mai frumoasă din lume, în topul celor mai frumoase 20 țări.



În acest top mai sunt țări precum Canada (locul 2), Noua Zeelandă (locul 3), Italia (locul 4) și Africa de Sud (locul 5).

Specialiștii preconizează că acest titlu va atrage foarte mulți turiști. "Suntem încântați că Scoția a primit această remarcabilă distincție din partea cititorilor Rough Guide, însă sigur că acest lucru nu este o surpriză pentru cei care au cunoscut minunata noastră țară. De la peisajele noastre copleșitoare până și atracțiile istorice remarcabile până la centrele urbane agitate dar frumoase, Scoția îți taie răsuflarea. Sigur, odată cu imensa frumusețe vine și o mare responsabilitate și îi îndemnăm atât de turiști cât și pe locuitori să respecte bunurile naturale ale Scoției și să le conserve pentru generațiile care vor veni", a declarat Malcolm Roughead, director executiv al VisitScotland.

Marea Britanie e mult mai jos în clasament, mai exact pe locul 7. Probabil chestiunea legată de turism se va adeveri, iar acest lucru nu poate aduce Scoției doar beneficii.

 A fost votată ca cea mai frumoasă țară din lume. Nu ți-ai fi imaginat cine a ieşit pe primul loc!
S C O Ţ I A