A introdus o pușcă în vaginul partenerei pentru a-şi satisface fanteziile sexuale. Vezi ce s-a întâmplat

David Jeffers (David Jeffers)

Articol de GSP marti, 08 august 10:04

Drogurile, armele și alcoolul pot face ca viața unui om să ia întorsături extrem de grave. Dovada este David Jeffers, un bărbat în vârstă de 47 de ani, care a ajuns în închisoare pentru o perioadă lungă de timp.



Acesta se afla în Manchester, alături de iubita sa, într-o cameră de hotel. Ambii erau beți și sub influența drogurilor și, normal, au avut chef şi de o partidă de sex. În timpul partidei de amor a introdus o pușcă în vaginul partenerei, pentru a-și satisface dorințele sexuale. Arma s-a descărcat accidental, iar David, după ce a văzut-o pe femeie sângerând, a intrat în panică şi a fugit din hotel. Totuşi, în timp ce victima se afla goală în pat, Jeffers a sunat la recepție pentru a cere ajutor, înainte de a se îmbrăca și a fugi de la hotel, printr-o ieșire din spate. Acesta s-a dus spre gara Piccadilly unde a prins un tren spre Leeds.

Când un angajat al hotelului sa urcat în cameră, femeia a spus că, "Sunt în agonie, voi muri!". Ea a fost dus de urgenţă la Manchester Royal Infirmery. Victima, în vârstă de 46 de ani, care a lucrat ca manager în Stockport, Greater Manchester, a rămas cu răni pe viaţă în zona genitală, însă spre uimirea tuturor a supraviețuit. La spital, ea spus medicilor despre experiența traumatică prin care a trecut, afirmând că Jeffers era un "om rău" care a încercat "să o lovească în interior".

Cuplul a consumat băuturi și droguri înainte de a se angaja în activități sexuale. David Jeffers, care locuiește în Harehills, a declarat că a găsit pușca în toaleta pubului Wetherspoon din gara Leeds. Arma nu a fost niciodată recuperată după ce Jeffers a aruncat-o într-un coș de gunoi de la Stockport.

Cazul a fost judecat la Manchester Crown Court. David Jeffers, care trebuia să fie judecat pentru tentativă de crimă, a pledat vinovat că deținea o armă de foc şi că a pus viaţa femeii în pericol, însă a adăugat că aceasta a fost de acord să îl lase să-şi facă fantezia sexuală cu arma. David Jeffers a fost închis timp de zece ani pentru ceea ce judecătorul a descris ca fiind "o fantezie sexuală cu consecințe groaznice".

 A vrut să petreacă o noapte incediară alături de iubită, însă a sfârșit la închisoare pentru 10 ani!

David Jeffers