A invitat la o cafea hoţul pe care l-a prins pe stradă

Articol de GSP luni, 26 februarie 09:29

O canadiancă pe nume Tess Aboughoushe a fost martora unui jaf de Ziua Îndrăgostiților, pe o stradă din Edmonton. Alertată de strigătele victimei, care a rămas fără portofel, Tess nu a ezitat să urmărească hoţul. După o scurtă perioadă, canadianca a prins individul și, în cele din urmă, a ales să-i ofere o cafea, deoarece situația lui a afectat-o ​​pe tânără.



Ea a explicat pe un cont de socializare, că bărbatul pe care l-a urmărit în cele din urmă s-a oprit. Hoțul s-a ascuns în spatele unui buncăr de gunoi, pe o alee.

Pentru a dezamorsa situația, Tess a făcut ceva neașteptat, s-a oferit să-i cumpere o ceașcă de cafea la o cafenea din apropiere. În timpul discuției de 15 minute, el și-a explicat disperarea, afirmând că nu poate păstra banii furaţi, după care şi-a cerut scuze pentru ceea ce a făcut.

Bărbatul i-a spus lui Tess că locuiește în Calgary și a vrut să meargă acasă, însă nu i-au mai rămas bani, după ce a fost abandonat de prietenii săi. "N-am mai făcut niciodată așa ceva! Dar am avut nevoie atât de mult de bani... Nu știam unde să merg şi ce să fac. M-am pierdut", i-a spus hoţul lui Tess Aboughoushe. Aceasta a dat înapoi portofelul victimei, care l-a iertat pe hoţ după ce i-a înţeles situaţia, nu a mai chemat poliţia.