A mers la medic crezând că are cancer. Ce s-a găsit în plămânul lui a uimit întreaga lume!

Articol de GSP sambata, 30 septembrie 08:58

Paul Baxter, în vârstă de 47 de ani, din Marea Britanie, care a crezut că poate să sufere din cauza unui cancer pulmonar, pentru că avea simptome specifice, a avut o mare surpriză când a mers la doctor. Medicii spitalului Wythenshawe et Royal Preston au descoperit în bronhiile pacientului o jucărie Playmobil, pe care acesta a înghiţit-o în urmă cu 40 de ani.



Bărbatul este fumător înrăit şi s-a gândit că poate să aibă cancer pulmonar din această cauză. Însă, forma ciudată care apărea la nivelul plămânului acestuia nu era o tumoră, ci o jucărie pe care a înghiţit-o când avea 7 ani. Abia acum aceasta a început să îi provoace probleme, pentru că tuşea persistent, cu secreții, de aproximativ un an. Medicii au decis efectuarea unei bronhoscopii pentru a face biopsia și a verifica dacă este vorba de cancer. Această investigație constă în introducerea unei mici camere video în trahee pentru vizualizarea plămânilor și bronhiilor.

"Am avut pneumonie la vârsta de 18 ani și nimeni nu a văzut nimic. De asemenea, am fost spitalizat în 2004 pentru un abces la creier și am făcut IRM, dar nu a găsit nimic. Am făcut și eu ca și alți copii. Adesea, mâncam jucăriile. Cred că voi păstra jucăria și o voi da nepoților mei", a declarat Paul Baxter.

Acum povestea lui a devenit virală şi toată lumea se miră cum de jucăria nu i-a provocat probleme atât de mult timp.

 A mers la medic crezând că are cancer. Ce s-a găsit în plămânul lui a uimit întreaga lume!