A mers la un festival destinat sexului, însă și-a găsit sfârșitul. E incredibil cum a putut să moară!

Articol de GSP sambata, 02 septembrie 08:56

În întreaga lume, sexul se vinde foarte bine, astfel că unele țări speculează foarte bine acest lucru și chiar mizează intens pe tot ceea ce este legat de el care să-l promoveaze.



În Anglia a foat organizat recent, un festival destinat sexului masochist și cu multe fetișuri. Însă, ce s-a întâmplat acolo, a depășit orice imaginație. Un bărbat a fost găsit mort după ce a făcut sex cu o femeie. Acesta a murit în circumstanțe foarte ciudate, fiind găsit de poliție pe instalațiile unde a avut loc evenimentul. Cel care a murit practica sexul cu o femeie care a fost și ea găsită în stare de inconștiență.

Nimeni nu știe cu ceritudine ce s-a întâmplat acolo, însă poliția ia în considerare, ca principală ipoteză, consumul unor droguri periculoase. Însă, există și suspiciunea că cei doi ar fi practicat ceva sadomasochist. Potrivit specialiștilor, multe dintre practicile sadomasochiste nu pun viața în pericol, dar există și unele, precum asfixierea erotică, ce ar putea atenta la viața oamenilor.

Cauza morții bărbatului va fi stabilită cu certitudine de medicii legiști. În ultimii ani, de exemplu, în SUA sunt raportate aproximativ 1.000 de decese anual din cauza practicilor sexuale periculoase.