A răpit un tânăr şi a pus un aligator să îl păzească

Articol de GSP luni, 21 mai 09:44

Autoritățile de la Connecticut ( SUA) au arestat un cetăţean, despre care se presupune că a folosit un aligator într-o încercare bizară de a scoate bani de la familia unui bărbat, pe care îl ţinea sechestrat.



Victima, un tânăr de 21 de ani, i-a spus mătuşii sale la telefon, că a fost răpit și că se cere o răscumpărare de 800 de dolari în schimbul eliberării sale. "Au un aligator și au spus că dacă nu li se va da niciun ban, îl vor pune să mă mănânce", a spus victima mătușii care locuieşteîn Bridgeport.

Când femeia a cerut dovada că nepotul ei era nevătămat, răpitorul i-a trimis o fotografie cu tânărul legat într-o cadă, cu un aligator american în spate.

Poliția a urmărit telefonul care a fost folosit pentru a comunica cu mătușa și a reușit în cele din urmă să găsească suspectul și victima, într-un hotel din oraşul Shelton.

Autoritățile au declarat că victima avea semne de arsuri pe față și pe braț, după ce atacatorul l-a ars cu o brichetă. Suspectul, care a fost înarmat cu un cuțit mare, a fost identificat ca Isaias Garcia, în vârstă de 30 ani, din Garland (Texas), care cu siguranţă va sta ani buni după gratii.

A răpit un tânăr şi a pus un aligator să îl păzească