A sunat la numărul de urgenţă pentru că îi era sete de bere » Ce s-a întâmplat apoi este neașteptat

Articol de GSP joi, 10 mai 09:04

Jennifer Sue Roberts, o femeie din St. Petersburg ( Florida, SUA), a sunat vinerea trecută de două ori la 911, într-un interval de aproape patru ore, susținând că a are nevoie urgent de asistenţă medicală. Însă, potrivit biroului sheriffului din Pinellas County, când au ajuns paramedicii, femeia le-a spus că are nevoie de... bere.



Potrivit raportului de arestare, duminică, 54 de ani, Jennifer Sue Roberts a făcut cele două apeluri de la domiciliu, la ora 12:06 p.m. și 3:41 p.m., spunând că are o urgență medicală.

Femeia în vârstă de 57 ani era sub influența alcoolului când a fost arestată la domiciliu, în urma celui de-al doilea apel, conform raportului de arestare. Ea nu se află însă la prima abatere, având două arestări anterioare pentru folosirea abuzivă a sistemului 911 din Pinellas County, în luna august a anului 2014 și în iunie 2016.

Jennifer Sue Roberts a fost până la urmă eliberată, însă data viitoare se va gândi de mai multe ori înainte de a face asemenea tâmpenii, care pot pune în pericol viaţa celor care au cu adevărat nevoie de ajutor.

A sunat la numărul de urgenţă pentru că îi era sete de bere
Jennifer Sue Roberts