ALTELE  »  (AUXILIAR)  »  

MYSPORT.RO / 11:30

Articol de GSP - Publicat luni, 03 septembrie 2007 00:00

Beckham se gandeste sa se intoarca in Premier League
Conform The Sunday Express, David Beckham se gandeste sa se intoarca in campionatul englez printr-un imprumut pe patru luni, incepand cu luna ianuarie. Fotbalistul are in prezent 97 de selectii la echipa Albionului si isi doreste sa stranga 100, fapt greu de realizat datorita prestatiilor slabe si destul de rare din Major Soccer League.

Nadal si Venus Williams castiga inca un meci
Spaniolul Rafael Nadal s-a calificat in optimile turneului de la US Open, trecand de francezul Jo-Wilfried Tsonga. Favoritul 2 nu a avut nicio emotie, castigand partida in 3 seturi, 7-6(3);6-2;6-1, si il va intalni in optimi pe David Ferrer.

"Obraznicul MM Stoica"
La emisiunea televizata Fanatik Show, condusa in platou de Horia Ivanovici, s-a consumat un moment tragi-comic.O interventie a lui Gheorghe Becali la telefon si a fost de-ajuns sa se aprinda focul dintre el si Mihai Stoica invitat in platou.

"Surprize-surprize in liga lui Mitica"
Este devreme sa vorbim despre campionatul nostru, dar putem sa tragem cateva concluzii in ceea ce priveste liga I. Surpriza sau nu echipa lui Dorinel Munteanu, FC Vaslui ocupa pozitia intai in clasament dupa cele 6 etape scurse.O echipa, ce la inceput nu anuntase mare lucru, nici vreun obiectiv anume, ci doar un loc sus.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează