ALTELE  »  (AUXILIAR)  »  

MYSPORT.RO / 14:10

Articol de GSP - Publicat marti, 21 august 2007 00:00

Schuster mai vrea un atacant
Inaintea meciului cu Sevilla pierdut cu scorul de 3-5 acasa, Bernd Schuster a cerut o intalnire cu Ramon Calderon si Predrag Mijatovic. La aceasta intalnire, antrenorul madrilenilor a spus ca ar mai dori un atacant.

Ronaldo nervos din cauza suspendarii
Cristiano Ronaldo a descris suspendarea sa pentru 3 partide ca fiind injusta si a pretins ca a fost provocat de catre adversarul sau, Mark Hughes. Mijlocasul de 22 de ani va trebui sa mai rateze inca 2 meciuri in Premier League.

Lazio il vrea pe Abbiati
Noul portar al lui Atletico Madrid, Christian Abbiati este dorit de rivala lui Dinamo in preliminariile Chapions League, Lazio deoarece situatia lui Carizzo legata de cetatenie pare a fi mai complicata decat ce prevedeau laziali.

Probleme pentru Granzii capitalei
Daca la Steaua e scandalul Hagi - Becai, si probleme lor indelung discutate, nici celelate doua "puteri" din capitala Dinamo si Rapid nu o duc prea bine.

MYSPORT FOTO / Cosmin Olaroiu la Al Hilal

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează