ALTELE  »  (AUXILIAR)  »  

MYSPORT.RO / 16:30

Articol de GSP - Publicat luni, 20 august 2007 00:00

Kleberson se intoarce in Brazilia
Mijlocasul defensiv Kleberson este foarte aproape de a se intoarce in tara natala, dupa cinci ani petrecuti in Europa. In 2002, a ajuns la Manchester United de la Atletico Mineiro, dupa ce fusese folosit titular la Campionatul Mondial din Coreea de Sud si Japonia, castigat de Brazilia.

Gallas, out trei saptamani
Capitanul lui Arsenal, William Gallas, va lipsi de pe teren trei saptamani, conform unei declaratii date de Arsene Wenger pentru site-ul oficial al clubului. Fostul jucator al lui Chelsea va absenta astfel de la partida amicala pe care nationala Frantei o va disputa miercuri impotriva Slovaciei.

Lider surprinzator in Franta si Anglia
Dupa derularea etapei a patra, clasamentul are ca lider o surpriza si anume Nancy Lorraine, care a reusit un 2-2 pe terenul lui Olympique Marseille. Nancy este la egalitate de puncte cu Lorient si Le Mans, campioana Lyon fiind doar pe locul 12 cu 3 puncte din 3 meciuri.

"Replica lui Hagi, intre demnitate si pasiune"
Vorbele de aseara ale lui Gigi Becali au facut inconjurul Romaniei. De la presa, oamenii de fotbal din Romania si suporteri, toata lumea critica interventia patronului Stelei.

Alege golul etapei pe MYSPORT!

Arbitrul partidei Liverpool-Chelsea suspendat
Arbitrul partidei Liverpool-Chelsea(1-1), Rob Styles, nu va fi delegat la niciun meci al etapei viitoare de Premier League, a precizat Keith Hackett, seful arbitrilor din campionatul englez.

Se retrage Henman?
La 32 de ani, Tim Henman s-ar putea retrage intr-una din saptamanile viitoare. Acuzand deseori dureri la spate, englezul, ajuns acum pe locul 92 mondial, ar trebui sa participe la US Open, dupa care sa evolueze in barajul pentru mentinerea in grupele Cupei Davis, impotriva Croatiei, intre 21 si 23 septembrie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează