ALTELE  »  JUNIORI  »  BRAŞOV JUNIOR'S CUP

"Ganezul" a răbufnit din nou, la turneul de juniori de la Braşov » I-a strîns de gît!

Articol de GSP - Publicat marti, 17 august 2010 00:00

Ionel Ganea a agresat un arbitru şi a bruscat un părinte la meciul de juniori FC Benţa Braşov - Dinamo, în care evolua şi fiul său de 11 ani, George.

Fostul atacant al echipei naţionale, Ionel Ganea (37 de ani), a iscat un scandal monstru la turneul Braşov Junior's Cup, desfăşurat săptămîna trecută.

"Ganezul" a fost în oraşul de la poalele Tîmpei pentru a-l urmări pe fiul său, George, la meciul din FC Benţa Braşov şi Dinamo. Băiatul lui joacă atacant la grupa '99 a clubului din Ştefan cel Mare.

A intrat cu jeep-ul aproape în teren
În prezent antrenor principal la echipa secundă a "cîinilor", Ganea a fost protagonistul mai multor episoade halucinante. La sosirea la stadion, fostul internaţional a venit la volanul jeep-ului său, un Audi Q7. Atunci, deşi organizatorii au încercat să-l îndrume către parcarea stadionului, el a refuzat şi a încercat să pătrundă cît mai aproape de suprafaţa de joc.

"Te rup cu bătaia!"
Spre finalul întîlnirii dintre FC Benţa Braşov şi Dinamo, echipă pentru care juca fiul său, Ganea a ieşit din nou la rampă. Enervat de scorul de pe teren, 1-0 pentru gazde, fostul atacant a pătruns pe teren pentru a-i cere socoteală "centralului" întîlnirii.

Martorii la eveniment au povestit că Ganea l-a înjurat pe arbitru şi chiar a încercat să-l lovească. "Nu ne-a venit să credem! El era pe gazon, în timpul partidei, urla şi înjura de familie şi de morţi arbitrul! A vrut să-l ia de gît, l-a împins şi l-a ameninţat că-l rupe cu bătaia!", a povestit pentru GSP unul dintre cei aflaţi în tribune.

A lovit un părinte?
Ganea nu s-a potolit şi a început o răfuială şi cu galeria copiilor de la Benţa. Pentru că aceştia l-au apostrofat, fotbalistul s-a dus glonţ în mijlocul lor şi l-a bruscat pe unul dintre contestatari.

"Parcă înnebunise! A fost o altercaţie, organizatorii au chemat chiar şi Poliţia, dar pînă la urmă conflictul a fost aplanat. Nimeni nu a depus plîngere, chiar dacă unul dintre părinţii de la Benţa a fost lovit de Ganea! Apoi, ne-a ameninţat că ne arată el nouă. Că el e Ganea!", a mărturisit un alt om aflat în public. Antrenorul dinamovist nu a vrut să comenteze în nici un fel incidentul.

"Ce exemplu le dă el copiilor? Săracii, se speriaseră, nici nu mai jucau fotbal. Ganea urla şi înjura pe oricine îi ieşea în cale şi încerca să-l calmeze!"
părinte fotbalist FC Benţa Braşov

ANTECEDENTELE LUI GANEA
I-a scos dinţii lui Frăsineanu
Episoadele violente din trecutul lui Ionel Ganea au început cu lovitura pe care i-a aplicat-o colegului de la U Craiova, Cornel Frăsineanu. În timp ce acesta se lega la şireturi, s-a trezit cu un picior în faţă din partea "Ganezului". "Frăsineanu şi-a pierdut cîţiva dinţi atunci, a mîncat cu paiul timp de o lună", a povestit Alexandru Boc, fost preşedinte al Ştiinţei.

L-a rupt pe Kennedy
În 2004, la amicalul Scoţia - România 1-2, Ganea a intrat dur la John Kennedy, fotbalist de 20 de ani atunci. El a suferit o ruptură a ligamentelor de la genunchi şi, după 7 operaţii, s-a retras. La "naţională", Ganea are la activ o altercaţie mai tare cu Stelea la Săftica şi o alta cu selecţionerul Boloni, pentru că l-a introdus prea tîrziu pe gazon la un meci cu Italia. 

Atac la Mudura
Ganea a fost implicat într-un alt episod violent pe vrmea cînd evolua la Poli Timişoara. Totul s-a petrecut în 2007, într-un meci cu Rapid, cînd l-a strîns de gît pe asistentul Dorin Mudura. Acesta îi semnalizase "centralului" că atacantul l-a lovit pe Săpunaru. Atacantul a primit 22 de etape de suspendare, pedeapsă ce i-a fost redusă la 16 jocuri.

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată


Comentarii (42)
mirciulica99
mirciulica99  •  17 August 2010, 15:01

Si s-a pus masina in parcare.

mirciulica99
mirciulica99  •  17 August 2010, 15:00

NU ESTE ADEVARAT!!! Acel turneu a fost un cacat de turneu a fost facut pentru echipa fc benta jucau cu jucatori mai mari si arbitrul care ia arbitrat era fratele unui jucator !!!

ady_raul
ady_raul  •  17 August 2010, 13:23

asta e o rusine pentru romania.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează