ALTELE  »  STIRI  »  ROMANIA - OLANDA 1-0

Acum ridem si noi

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 octombrie 2007 00:00

Golul Romaniei a fost inscris in urma unui ofsaid la Dorin Goian. In momentul reluarii cu capul spre poarta lui Stekelenburg a lui Codrea, din centrarea lui Chivu, fundasul nostru se afla in spatele ultimului aparator batav. Asistentul grec Saraidaris n-a ridicat fanionul si nici “centralul” Vassaras n-a fluierat nimic, validind golul. Dupa o istorie recenta in care am fost dezavantajati de arbitrii, acum s-a intimplat invers. Romania a beneficiat de pe urma unui arbitraj favorabil.


Arbitrii ne-au dezavantajat in trecut
Campania de calificare pentru Euro 2004 a adus cele mai multe momente in care arbitrii au contat decisiv in desfasurarea unor partide.

11 iunie 2003 / Norvegia - Romania 1-1
Centralul Lubos Michel, din Slovacia, a acordat penalty pentru Norvegia la un hent al lui Carew in careul nostru

10 September 2003 / Danemarca - Romania 2-2
Centralul Urs Meier, din Elvetia, a acordat usor penasty pentru danezi, si a prelungit partida peste minutele aratate de la margine. La ultima faza a meciului Martin Laursen a egalat.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează