ALTELE  »  STIRI  »  ADVERSARI EURO 2008 / BELARUS - ISRAEL 2-1

Ajutati de arbitru

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2007 00:00

Neamtul Bernd Stange a facut primul pas cu dreptul la "nationala" Belarusului. A invins Israelul, 2-1in amicalul de la Minsk! Cu o echipa intinerita, cu fostul stelist Hamutovski in poarta si cu debutantul Stasevici la mijloc, viitorii adversari ai "tricolorilor" au deschis scorul dupa numai 3 minute, prin Vasiliuk, la pasa lui Kornilenko (foto). Israelienii au egalat dintr-un penalty, transformat de Gershon (29), dar bielorusii au fortat pina la capat. si au reusit sa se impuna in al doilea minut al prelungirilor. Ajutati de arbitru insa: desi Blizniuk, atacantul lui BATE Borisov, n-a fost faultat in careu de portarul israelian, s-a dictat 11 metri, iar Romascenko a inscris.

ELVETIA - OLANDA 2-1
Slaba Olanda cu Van Nistelrooy

De 87 de ani nu mai pierduse Olanda in luna august. Aseara, Elvetia a pus capat acestei serii de invincibilitate. Batavii, fara Van der Sar, accidentat chiar la antrenamentul oficial de marti, au fost transparenti, chiar daca a revenit si Van Nistelrooy. La pauza era 1-0 pentru elvetieni, dupa penaltyul transformat de Barnetta (8), tot el punctind pentru 2-0 (51). Imediat, Kuyt a redus diferenta, insa oaspetii n-au reusit nici macar sa egaleze. Robben, nerefacut, n-a jucat la olandezi, dar a primit o veste buna: Chelsea a anuntat ca l-a vindut la Real Madrid pentru 30 de milioane.

BULGARIA - TARA GALILOR 0-1
Esec la revenire

Primul meci al selectionerului Dimitar Penev dupa intoarcerea la "nationala" n-a fost cu noroc pentru bulgari, invinsi la Burgas desi au dominat copios. Gazdele au gasit spatii in defensiva adversa, dar portarul galez a fost imbatabil. Tirul neincetat al vecinilor s-a izbit de zidul Hennessey. N-au inscris bulgarii nici in minutul 76, fundasul Gabbidon respingind  mingea in bara. Era deja 1-0 pentru insulari: exact inainte de pauza, Eastwood a sutat necrutator cu stingul.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close