ALTELE  »  STIRI  »  ADVERSARI / ALBANIA - BULGARIA

Albert Duro:

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2007 00:00

Albert Duro evolueaza pentru KS Besa, formatia care este pe primul loc in acest moment in Albania, fara sa piarda vreun meci. Tehnicianul liderului din Albania este un roman, Silviu Dumitrescu. "E bine, joc fundas central, iar acum ma pregatesc pentru derby-ul cu Dinamo Tirana, din week-end! Echipa nationala? E greu pentru mine in acest moment! Am avut mai multe accidentari care m-au tinut departe de gazon! Eu mai sper!", a spus fostul jucator stelist.

„Albania formeaza o echipa greu de invins pe teren propriu. si Romania a avut un meci dificil si, daca nu era acea greseala a lui Kastrati, cine stie ce s-ar fi intimplat? Nu mai zic de olandezi, care au avut un noroc fantastic! Macar acum, impotriva bulgarilor, sa reusim si un rezultat bun, pentru ca jocuri bune am facut in aceasta campanie.”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close