ALTELE  »  STIRI  »  NATIONALA

Bilete putine pentru meciul cu Olanda

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2007 00:00

Partida Romania - Olanda, programata pe 13 octombrie, la Constanta, de la ora 20:15, se va disputa, cu siguranta, cu casa inchisa. Nici nu poate fi altfel, tinind cont de numarul foarte mic de bilete puse in vinzare, comparativ cu interesul urias din jurul meciului.

FRF a anuntat ieri ca incepind de miercurea viitoare, fanii isi pot procura tichete de la casele stadionului Farul. Se anunta bataie mare, deoarece din cele 12.900 de bilete tiparite (2.900 la tribuna I, 4.600 la tribuna a II-a si 5.400 la peluze), la Constanta vor ajunge doar vreo 8.500 de bucati. Asta fiindca 1.000 au fost distribuite fanilor online, 1.385 suporterilor olandezi, si, atentie!, peste 1.600 sponsorilor si partenerilor FRF. Mai mult, ca masura suplimentara de securitate, va fi pastrat gol si un sector din peluza in care va sta galeria oaspetilor, pentru a exista un tampon de jandarmi intre romani si batavi.

Casele de bilete vor fi deschise zilnic, intre orele 10:00-18:00, iar o persoana poate cumpara cel mult patru tichete, cu conditia sa aiba peste 14 ani. In ziua jocului, portile stadionul vor fi deschise la ora 17:00 si vor fi inchise la 19:45.

Renunta la Stoica?
Alin Stoica (27 de ani) ar putea rata si prezenta la "dubla" cu Olanda si cu Luxemburg, desi a primit telegrama de convocare. Dupa ce luna trecuta a pierdut sansa de a reveni la "nationala" pentru meciurile cu Belarus si cu Germania din cauza unei accidentari, mijlocasul lui KAA Gent are sanse minime sa fie pastrat in lot, deoarece nu are meciuri in picioare. Desi se pregateste normal, Stoica a ramas rezerva in partida de duminica, cu Germinal Beerschot, 2-2. (Viorel Tudorache)

Playtech: Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează