ALTELE  »  STIRI  »  LUXEMBURG

Cea mai mare prima de jucator in caz de calificare va fi de 100.000 de euro

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2007 00:00

Directorul Departamentului relatii internationale din cadrul FRF, Florin Prunea, a declarat, duminica, la Special, ca in caz de calificare la Euro-2008, cea mai mare prima, pe care o vor incasa titularii nationalei, fotbalistii cu cele mai multe minute jucate, va fi de cate 100.000 de euro.

Prunea si-a amintit ca pe vremea cand era jucator activ a luat 56.000 de dolari in 1994, iar cu alta ocazie 80.000 de dolari.

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a vorbit si el pe aceeasi tema la Fanatik, afirmand ca, din cele cinci milioane de euro pe care FRF le va primi de la UEFA in caz de calificare, 2,5 milioane de euro vor merge catre staff-ul tehnic si jucatori.

Totodata, sponsorii FRF vor mai vira si ei in caz de calificare "cateva sute de mii de euro". Lupescu a precizat ca bugetul FRF in acest an este de sase milioane de euro, urmand sa creasca la anul cu 20-30 la suta, pana la aproximativ 7,5 milioane de euro.

Florin Prunea a afirmat ca observatorul de arbitri la meciul Romania - Olanda, scor 1-0, germanul Volker Roth, fost presedinte al comisiei de arbitri a UEFA, a apreciat ca faza golului din care a inscris Dorin Goian, suspect de ofsaid, a fost una foarte grea si a acordat brigazii din Grecia o nota foarte mare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează