ALTELE  »  STIRI  »  STRANIERI

Chivu are din nou dureri

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2007 00:00

La nici doua ore de la accidentarea lui Tamas s-a lovit si Chivu (foto, dreapta), utilizat aseara aparator stinga. Era minutul 40 al meciului jucat de Inter acasa cu Napoli, 2-1. La o faza oarecare petrecuta in afara careului milanez, Cristi a urmarit mingea alaturi de Paolo Cannavaro. Romanul a fost un pic mai iute, fara a putea evita interventia brutala a italianului, cu talpa inainte.

Neprotejat, Chivu a fost atins puternic in calcii. Ba, din soc, a cazut brusc si a trebuit sa forteze caderea pe umarul sting, abia refacut dupa ce suferise luna trecuta o luxatie. A tipat de durere. S-a ridicat greu, a continuat meciul, citeva secunde schiopatind. In pauza insa s-a decis ca el sa fie substituit cu Maxwell, pentru a nu se risca agravarea accidentarii. Cristi va fi examinat azi ca sa se depisteze cit de mari sint problemele.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează