ALTELE  »  STIRI  »  ADRIAN PĂUNESCU A ÎNCETAT DIN VIAŢĂ

Copos: "Imnul compus de Păunescu îi caracterizează pe toţi rapidiştii. Sînt cele mai frumoase cuvinte, puse împreună"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2010 00:00

Acţionarul majoritar al Rapidului George Copos a declarat că poetul Adrian Păunescu înseamnă foarte mult pentru club, deoarece el a compus imnul "Suntem peste tot acasă", care îi caracterizează pe toţi fanii, dar şi pe jucătorii rapidişti.

"Am auzit această veste tristă de dimineaţă. Mă doare extrem de mult ceea ce s-a întâmplat. Adrian Păunescu a fost unul dintre cei mai mari poeţi ai României. Pentru noi, pentru rapidişti, Adrian Păunescu înseamnă foarte mult. A compus imnul nostru, un imn care îţi intră la suflet din primul moment în care îl asculţi, un imn care îţi face pielea de găină de fiecare dată.

Adrian Păunescu a găsit cele mai frumoase cuvinte şi le-a pus la un loc. Acest imn caracterizează nu numai oamenii care iubesc Rapidul, ci şi jucătorii rapidişti. De altfel, toţi, suporteri, jucători, antrenori, conducători, ne regăsim îl el, pentru că întruchipează spiritul Rapidului.

Îi mulţumim pentru acest imn. Categoric, clubul Rapid va fi prezent la înmormântare. Regretăm foarte mult ceea ce s-a întâmplat", a declarat Copos pentru Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
pancone51
pancone51  •  05 Noiembrie 2010, 23:28

Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Multumim ptr minunatul imn, Nu te vom uita niciodata!

jucatoruln1
jucatoruln1  •  05 Noiembrie 2010, 13:30

Dumnezeu sa il odihneasca

albusibiu
albusibiu  •  05 Noiembrie 2010, 12:44

Ar trebui decretate zile de doliu national. Indiferent de ceea ce a facut omul Paunescu, geniul care a fost Paunescu nu poate fi contestat. Prin stingerea sa a disparut ultimul mare poet contemporan. In fata nu mai avem nimic..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează